Tatăl lui Lionel Messi, Jorge, cel care este și agentul său, va călători la Barcelona din Rosario pentru a sta de vorbă cu președintele clubului, Josep Maria Bartomeu. Messi a anunțat clubul săptămâna trecută că nu mai dorește să continue pe Camp Nou iar de atunci a început un ”mini-război” între Bartomeu și Messi.
Argentinianul nu s-a prezentat ieri la testele pentru COVID-19 și a transmis conducerii că nu se mai consideră un jucător al Barcelonei. O asemenea mișcare forțată nu era așteptată de club, fără ca măcar avocații lui Messi să anunțe dinainte. Cu toate acestea discuțiile cu Messi și tatăl său nu au fost întrerupte.
Cei de la club știu că Jorge Messi va sosi în Barcelona și își doresc o întâlnire cu el. Marca informează că ședința va avea loc miercuri. Jorge dorește o despărțire pe cale amiablă, la fel ca fiul său, din respect pentru club și suporteri. Tocmai de aceea există speranță din tabăra lui Messi că se va putea ajunge la un acord cu conducerea Barcelonei.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Jorge Messi vrea o despărțire amiabilă de Barcelona

Tatăl lui Messi ajunge în Barcelona cu un obiectiv clar. El va avea o abordare civilizată și prietenoasă, în ciuda faptului că prima abordare a lui Messi a fost una mai degrabă oficială, trimițând un fax oficial conducerii prin care îi anunța că vrea să plece. Intenția lui Jorge este să ajungă la un punct comun cu conducerea și să detensioneze atmosfera.
Jorge speră să găsească înțelegere din partea președintelui Bartomeu și să îi explice acestuia că fiul său preferă să plece pentru că s-a săturat de eșecurile din UEFA Champions League, înfrângerea cu 8-2 în fața lui Bayern fiind apogeul. Jorge va preciza că Messi are 33 de ani și este la apusul carierei, căutând un nou proiect care să îi aducă din nou succesul european.
De cealaltă parte, Bartomeu pare de neclintit. Conducerea Barcelonei este hotărâtă: nu dorește ca Messi să plece de pe Camp Nou. Bartomeu înțelege nemulțumirile lui Messi dar speră ca el să se răzgândească și să aibă încredere în noul proiect cu Ronald Koeman.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59