Sergio Ramos va juca pentru a 44-a oară în El Clasico. Este jucătorul cu cele mai multe prezențe în Real Madrid - FC Barcelona, cel mai important meci din campionatul spaniol. Căpitanul Realul admite că va avea în fața un jucător fabulos, care poate intra în topul celor mai buni fotbaliști all time, Lionel Messi.
Messi este unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie și am un respect deosebit pentru el. Sper ca duminică să nu fie o zi bună pentru el. Asta ar însemna să ne facem treaba. Dacă vom câștiga, cu atât mai bine
Fotbal
Gest oribil făcut de Haaland? "S-a uitat la el, a râs și a plecat. I s-au urcat la cap laudele"
ACUM O ORĂ
Lionel Messi este cel mai bun marcator din istoria El Clasico. Argentinianul a reușit 26 de goluri în tricoul Barcelonei. Messi este urmat în acest clasament de trei jucători emblematici pentru Real Madrid: Di Stefano (18), Cristiano Ronaldo (18) și Raul (15).
https://i.eurosport.com/2020/02/22/2782183.jpg
În duelul victoriilor din partidele directe, Barcelona are 96, iar Real Madrid 93.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
ACUM 3 ORE