Carlo Ancelotti este unul dintre cei mai respectați antenori din fotbalul mondial. Actualul tehnician al lui Real Madrid s-a remarcat de-a lungul timpului prin performanțele sale, dar și prin felul său de a fi, prin eleganță și șarm.
Ancelotti a făcut performanțe în toate marile campionate ale lumii și a antrenat o sumedenie de fotbaliști de clasă mondială, iar majoritatea dintre aceștia vorbesc la superlativ despre managerul italian.
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
21/01/2022 LA 07:22
https://i.eurosport.com/2010/01/10/570918.jpg

Carlo Ancelotti, elogiat de Alessandro Nesta

Alessandro Nesta a avut șansa de a lucra cu Ancelotti la AC Milan, iar fostul mare fundaș a avut numai cuvinte de laudă despre "Don Carlo".
"Ancelotti mi-a fost ca un al doilea tată, un antrenor care te face să trăiești bine chiar dacă cere mult de la tine. Aș fi făcut orice pentru el. Este o persoană care nu abandonează jucătorii, chiar dacă sunt accidentați. Este un burete care absoarbe toate problemele echipei.Berlusconi și Galliani erau oameni obișnuiți să câștige și, fără îndoială, au pus presiune pe antrenor. Cu toate acestea, venea pe teren cu un zâmbet pe buze.", spus Nesta într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, citat de Marca.
Ajuns la 45 de ani, Nesta și-a început cariera de antrenor, iar fostul campion mondial cu Italia a menționat că Ancelotti este omul care îl inspiră cel mai mult.
"Ancelotti mă inspiră prin modul său de a gestiona vestiarul și jucătorii importanți. Nu este ușor să gestionezi marii campioni. Sunt ca femeile: complicați", a adăugat Nesta.
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
17/01/2022 LA 14:11
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11