Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Casemiro: "Am mințit la prima mea selecție ca să prind un loc în echipă!"

Cosmin Cioboata

Actualizat 14/10/2019 la 20:27 GMT+3

Casemiro a povestit despre prima lui selecție la echipa de juniori a lui Sao Paulo. Deși își dorea să joace pe postul de atacant, brazilianul a mințit și i-a spus antrenorului că este mijlocaș defensiv.

Casemiro

Credit imagine: Getty Images

Într-un interviu acordat presei spaniole, Casemiro vorbit despre cum a ajuns să evolueze pe poziția care l-a consacrat în fotbalul mare:
Încă de mic am fost puternic, înalt și reușeam să înscriu multe goluri cu capul. Când am împlinit 12 sau 13 ani, am fost să dau probe la academia lui Sao Paulo. Îmi amintesc că eram în jur de 300 de copii înscriși, dintre care urmau să fie păstrați numai 50. Când antrenorul a întrebat cine este portar, trei dintre noi au ridicat mâinile. Apoi, a întrebat câți jucam pe postul de atacant. 40 de copii au ieșit în față, moment în care mi-am spus în gând 'Sunt prea mulți, așa că nu voi mai fi atacant'. Același lucru s-a întâmplat și când au fost puși să iasă în față mijlocașii.Î ntr-un final, antrenorul a întrebat 'Există printre voi vreun mijlocaș defensiv?'. Doar șapte sau opt copii au ridicat mâinile, iar mie mi-a fost destul ca să mă reprofilez. De acum eram mijlocaș defensiv., a spus Casemiro într-un interviu.
Casemiro

Casemiro: "Antrenorul și-a dat seama, dar eu am continuat să mint!"

Brazilianul de 27 de ani a recunoscut că într-un final a fost descoperit, dar deja era prea târziu:
M-am antrenat ca un mijlocaș defensiv de-a lungul întregului antrenament și țin minte că la un moment dat, antrenorul m-a tras deoparte și mi-a spus 'Tu nu ești mijlocaș defensiv, ai venit aici ca atacant!'. Eu am insistat că nu e adevărat, iar de atunci nimeni nu m-a mai oprit., a mai adăugat mijlocașul lui Real Madrid.
Casemiro
Casemiro a debutat pentru seniorii lui Sao Paulo în 2010, iar după trei ani a fost împrumutat la echipa secundă a lui Real Madrid. Spaniolii l-au transferat definitiv la prima echipă în 2014, pentru numai 6 milioane de euro. 204 meciuri, 20 de goluri și 14 assist-uri sunt cifrele brazilianului la Real Madrid, alături de care a câștigat șapte trofee. Mijlocașul a bifat 45 de apariții și în tricoul naționalei Braziliei. La ora actuală, Casemiro are o cotă de piață de 60 milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo