Articol scris de Romeo Ene

Golul lui Casemiro a venit în minutul 65, după un meci dificil pentru trupa lui Zidane. Mijlocașul brazilian a explicat la final motivele pentru care "galacticii" se află în lupta pentru titlu în acest sezon:

Liga
Barcelona continuă să caute înlocuitorul lui Suarez. Soluția surprinzătoare găsită de catalani
IERI LA 15:48

"Credem că suntem în lupta pentru titlu, suntem conştienţi de importanţa fiecărei partide. Mai sunt 42 de puncte puse în joc, foarte multe meciuri de disputat. Ştim că este greu, dar credem că suntem acolo sus, în lupta pentru câştigarea campionatului", a declarat Casemiro după meci.

Casemiro și-a lăudat colegii, după Valladolid - Real Madrid 0-1

Casemiro a vorbit în termeni laudativi despre evoluţia coechipierilor săi, după ce a fost întrebat despre meciul făcut de Courtois, care a menţinut poarta madrilenilor intactă.

Belgianul a făcut un meci foarte bun, însă Casemiro a ţinut să evidenţieze rolul echipei în câştigarea celor 3 puncte:

"Întreaga echipă merită lăudată pentru efortul depus în acest meci. Cu toţii am contribuit la această victorie, nu pot spune că un jucător a avut o contribuţie mai mare.

Nu m-au surprins paradele lui Thibaut, este un portar de mare calitate, dar nu pot remarca un singur jucător după o astfel de victorie muncită. Toată lumea trebuie lăudată", a adăugat Casemiro.

Real Madrid, în revenire de formă

Real Madrid trece printr-o perioadă bună. Campioana en-titre a câștigat ultimele 4 partide din campionat şi a intrat în lupta pentru titlu, în ciuda faptului că echipa a avut parte de mai multe accidentări în ultima lună:

"Această serie de 4 victorii consecutive este importantă, mai ales că avem foarte mulţi jucători indisponibili din cauza accidentărilor. Sperăm să revină alături de noi cât mai repede", a mai spus mijlocaşul.

Următorul meci al Realului este miercuri, în turul optimilor Champions League, împotriva Atalantei.

Liga
Tony Kroos, despre un jucător de la Bayern: "Pentru a juca aici nu ai nevoie doar de calitate"
22/02/2021 LA 16:28
Liga
Drama unui jucător de la Real Madrid: "Doctorul mi-a vorbit despre amputare!". Prin ce a trecut
22/02/2021 LA 15:56