Articol scris de Romeo Ene
Golul lui Casemiro a venit în minutul 65, după un meci dificil pentru trupa lui Zidane. Mijlocașul brazilian a explicat la final motivele pentru care "galacticii" se află în lupta pentru titlu în acest sezon:
"Credem că suntem în lupta pentru titlu, suntem conştienţi de importanţa fiecărei partide. Mai sunt 42 de puncte puse în joc, foarte multe meciuri de disputat. Ştim că este greu, dar credem că suntem acolo sus, în lupta pentru câştigarea campionatului", a declarat Casemiro după meci.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Casemiro și-a lăudat colegii, după Valladolid - Real Madrid 0-1

Casemiro a vorbit în termeni laudativi despre evoluţia coechipierilor săi, după ce a fost întrebat despre meciul făcut de Courtois, care a menţinut poarta madrilenilor intactă.
Belgianul a făcut un meci foarte bun, însă Casemiro a ţinut să evidenţieze rolul echipei în câştigarea celor 3 puncte:
"Întreaga echipă merită lăudată pentru efortul depus în acest meci. Cu toţii am contribuit la această victorie, nu pot spune că un jucător a avut o contribuţie mai mare.
Nu m-au surprins paradele lui Thibaut, este un portar de mare calitate, dar nu pot remarca un singur jucător după o astfel de victorie muncită. Toată lumea trebuie lăudată", a adăugat Casemiro.

Real Madrid, în revenire de formă

Real Madrid trece printr-o perioadă bună. Campioana en-titre a câștigat ultimele 4 partide din campionat şi a intrat în lupta pentru titlu, în ciuda faptului că echipa a avut parte de mai multe accidentări în ultima lună:
"Această serie de 4 victorii consecutive este importantă, mai ales că avem foarte mulţi jucători indisponibili din cauza accidentărilor. Sperăm să revină alături de noi cât mai repede", a mai spus mijlocaşul.
Următorul meci al Realului este miercuri, în turul optimilor Champions League, împotriva Atalantei.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59