Uruguayanul a fost informat de noul antrenor al Barcelonei, Ronald Koeman, că nu mai face parte din planurile sale. Conform Goal, Barcelona va trebui să plătească o sumă semnificativă pentru a anulat contractul său.
Suarez a marcat 21 de goluri în 36 de meciuri pentru Barcelona sezonul trecut însă la 33 de ani se află la finalul carierei. Uruguayanul câștigă peste 400.000 de euro pe săptămână.
Uruguayanul mai are mai puțin de un an de contract rămas. Koeman încearcă să reîmprospăteze lotul Barcelonei după un sezon fără niciun trofeu care a dus la demiterea lui Quique Setien.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Luis Suarez, spre Serie A

Goal și jurnalistul italian Gianluca Di Marzio au informat anterior că Suarez a fost oferit campioanei din Serie A, Juventus, după ce s-a decis plecarea sa la de la Barcelona. Juventus caută în acest moment un atacant după plecarea lui Gonzalo Higuain iar lui Andrea Pirlo îi surâde ideea sosirii uruguayanului la Torino.
”Există discuții privind anumite nume pe care președintele le-a dat, de schimbările care se vor face la echipă, dar nu mi-a spus nimeni că nu mai sunt dorit. Dacă aceasta este dorința clubului, să vină să îmi spună direct în față. Sunt la Barcelona de șase ani, cred că este mai bine să-mi spună dacă sunt printre cei care vor pleca. Vom vedea”, a declarat Suarez recent pentru El Pais.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59