Ansu Fati a fost din nou titular pentru Barcelona în weekend. Ronald Koeman a mers pe mâna puștiului de doar 18 ani care a devenit unul dintre cei mai importanți jucători de pe Camp Nou deși și-a făcut debutul la prima echipă abia sezonul trecut.
Internaționalul spaniol a avut însă ghinion și s-a accidentat în prima repriză a meciului. După partidă, Barcelona a anunțat că este vorba de o ruptură de menisc la genunchiul stâng și că o decizie privind situația sa va fi luată în următoarele zile.

Care sunt cele două variante pentru Ansu Fati

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Astfel, Ansu Fati și Barca trebuie să ia o decizie în curând. Iar de asta va depinde cât va absenta adolescentul. Dacă fotbalistul și clubul decid îndepărteze chirurgical porțiunea afectată, Fati va lipsi în jur de cinci săptămâni.
Însă, dacă se va decide că cel mai bine este ca meniscul să fie suturat chirurgical, acest lucru ar putea duce la o absență mult mai lungă, între trei și cinci luni, informează MARCA.
În aceste cazuri însă, medicii recomandă aproape întotdeauna suturarea meniscului, astfel că absența lui Fati va fi cel mai probabil una de lungă durată.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59