Update 21.30 Răsturnare de situație! Presa catalană anunță acum că Xavi a refuzat până la urmă oferta Barcelonei!
-----------
"Anunțul oficial al venirii lui Xavi ca antrenor la Barcelona este o chestiune de ore" anunță cei de la COPE. Discuțiile sunt avansate, fiind deja în faza redactării contractelor! Xavi îi va lua locul lui Ernesto Valverde pe banca Barcelonei.
Liga
"Impotenta Barcelona", doar egal la Cadiz. Decizia lui Laporta în privința lui Koeman
ACUM 4 ORE
Agenții lui Xavi sunt în Arabia Saudită pentru a pune la punct toate detaliile, urmând ca Xavi să semneze un contract pe 2 ani și jumătate cu Barcelona. Toate părțile implicate au confirmat negocierile în acest weekend.
Xavi s-a întâlnit săptămâna aceasta cu Eric Abidal, directorul sportiv al echipei, și cu CEO-ul Oscar Grau, și a acceptat oferta Barcelonei. El o părăsește astfel pe Al Sadd, club pe care îl antrena din luna mai și cu care a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor Asiei, fiind eliminat de către echipa lui Răzvan Lucescu, Al Hilal, cu 6-5 la general.
Xavi a crescut la Barcelona, club pentru care a jucat între 1998 și 2015. El și-a încheiat cariera în vara anului trecut după 4 ani petrecuți la Al Sadd.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor
ACUM 16 ORE
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
ACUM 18 ORE