Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce crede Hazard despre sezonul lui de debut la Real Madrid. Analiza belgianului

Irina Aldea

Publicat 26/03/2020 la 11:34 GMT+2

Eden Hazard a vorbit pentru presa din Belgia despre sezonul lui de debut la Real Madrid și a precizat că evoluțiile lui au fost departe de ce și-ar fi dorit să se întâmple pe Bernabeu.

Hazard

Credit imagine: Getty Images

Belgianul a venit pe Bernabeu în vara anului 2019 de la Chelsea și a fost prezentat drept un transfer uriaș, menit să îl facă uitat pe Cristiano Ronaldo, care a părăsit gruparea lui Zidane pentru Juventus. Accidentările suferite de Hazard la Real l-au împiedicat pe belgian să-și demonstreze valoarea care l-a consacrat pe când juca în Premier League.
Este un sezon destul de putred, dar nu totul a fost așa. Au fost multe accidentări și un început dificil de sezon. A fost un sezon de adaptare. Voi judecat în funcție de sezonul următor, fiindcă nu prea putem trage o concluzie acum. Depinde doar de mine dacă voi fi sau nu într-o formă bună sezonul viitor | Eden Hazard, pentru RTBF

Eden Hazard, nemulțumit de sezonul de debut la Real Madrid

Belgianul care a ajuns pe Bernabeu pentru 100 de milioane de euro, a jucat în tricoul galacticilor 15 partide, marcând un singur gol. De asemenea, el a mai dat cinci pase de gol de când a ajuns la Real. Eden Hazard a reprezentat omul cheie la Chelsea. În cele șapte sezoane petrecute la londonezi, Hazard a adunat 352 de meciuri, 110 goluri, 81 de pase decisive și șase trofee.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo