Conform Sport.es, Acum două luni, în meciul Sporting-Sabadell, Grego Sierra a fost trimis direct la vestiare pentru un gest similar cu cel al lui Messi. Având un jucător al lui Sporting în fața sa, fundașul a intrat cu forță excesivă cu mâinile chiar în fața adversarului iar motivația arbitrului în raportul de joc este similară cu cea de la Messi.
Grego a fost suspendat pentru două meciuri iar Messi ar putea avea parte de o soartă similară, chiar dacă inițial s-a vorbit că va fi vorba de o suspendare uriașă, de 12 partide.

Lionel Messi, la capătul răbdării în meciul cu Athletic Bilbao

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Lionel Messi a răbufnit în minutul 120+1 al partidei dintre Barcelona și Athletic Bilbao, din finala Supercupei Spaniei. După o partidă în care n-a reușit să creeze foarte multe ocazii de gol, căpitanul catalanilor a avut o reacție neașteptată în secundele de final, la scorul de 3-2 pentru basci.
În încercarea unui ultim atac care să aducă egalarea pentru trupa lui Ronald Koeman, Messi a sprintat către poarta lui Bilbao și, pe drumul său, l-a trântit la pământ pe Asier Villalibre, deși mingea nu se mai afla în posesia lui.
Starul Barcelonei l-a lovit cu palma peste cap pe adversarul său și, în urma intervenției tehnologiei VAR, arbitrul central Jesus Gil Manzano l-a eliminat pe Messi, marcând o premieră: primul cartonaș roșu primit de Messi la Barcelona.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59