La Barcelona lucrurile s-au calmat pentru moment, după demonstrația de forță din deplasarea de la Alaves. Messi a câștigat titlul de golgheter și a devenit cel mai bun pasator din istoria unui sezon de La Liga (21 de assisturi), iar la final a vorbit despre cât de mult și-a schimbat echipa atitudinea față de partida pierdut cu Osasuna.
Deși viitorul lui Setien e pecetluit - va pleca la finalul sezonului -, în acest moment vestiarul și tehnicianul au făcut "pace", încercând să dea cel mai bun randament în Champions League. Întrebat despre relația avută cu Messi, antrenorul blaugrana a lăsat de înțeles că nu discută foarte mult cu argentinianul, însă legătura creată e una destul de puternică.
"Am o relație cu Leo așa cum am și cu ceilalți jucători. Mai mult sau mai puțin, pentru că există jucători care sunt mai deschiși și comunică mai mult. Dar relația este bună. Este o relație normală între un jucător și un tehnician", a spus Setien, citat de sport.es, pentru ca apoi să vorbească despre faptul că simte că are susținerea tuturor celor implicați în viața echipei: "Bineînțeles că mă simt susținut de toată lumea. Am înțeles că trebuie să îți faci o autocritică și să îți asumi când greșești. Nu este același lucru să vorbești după o victorie ca după o înfrângere. Sunt situații diferite. Dar trebuie să vedem lucrurile într-un context mai larg. M-am simțit întotdeauna susținut de echipă și de conducere. Dacă ar fi altfel, ar trebui să iau o decizie, dar în acest moment sunt fericit la Barcelona".
Fotbal
Piața transferurilor din 2023 se anunță a fi captivantă! Starurile aflate în ultimul an de contract
ACUM 12 MINUTE

Barcelona vrea revanșa în Champions League

Pentru Barcelona, urmează meciul retur cu Napoli, din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Pe San Paolo, în tur, scorul a fost 1-1, iar Messi spunea după înfrângerea cu Osasuna că gruparea blaugrana nu va avea nicio șansă dacă joacă la fel de slab.
Setien e optimist însă și e convins că sezonul poate fi salvat prin intermediul celei mai importante competiții inter-cluburi din lume.
"Trebuie să avem mai multă continuitate în lucrurile pe care le facem bine, pentru că uneori nu suntem atât de bine organizați și devenim vulnerabili. Acum, vom avea timp să ne antrenăm. Cu siguranță, în aceste două săptămâni vom trage tare și vom arăta așa cum ne dorim. Suntem deja concentrați pentru meciul cu Napoli", a concluzionat tehnicianul Barcelonei.
Catalanii au parte de un traseu teribil de greu în Liga Campionilor. Dacă vor trece de Napoli, în sferuri îi așteaptă Bayern, principala favorită a competiției. În cazul în care îi va elimina pe bavarezi, în penultimul act îi va ieși în față, probabil, una dintre City sau Juventus.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Liga Națiunilor UEFA
Messi și Ronaldo, întrecuți de un sârb care a reușit o performanță impresionantă la echipa națională
IERI LA 07:09
International friendlies
VIDEO | Lionel Messi a ajuns la 100 de victorii cu Argentina și a sărbătorit cu o dublă încântătoare
IERI LA 05:14