După ce Barcelona a fost eliminată rușinos din Champions League, presa din Vest a scris intens despre dorința decarului argentinian de a părăsi clubul. S-a vorbit despre Inter, dar mai ales despre City, acolo unde Guardiola îl așteaptă pentru a câștiga Champions Leauge împreună.
De incertitudinea privind viitorul starului Barcelonei vrea să profite însă și o formație din Moldova. Petrocub a postat pe contul oficial de Facebook un mesaj amuzant, prin care spune că îl așteaptă pe argentinian la Hîncești. Chiar dacă nu îi poate oferi un salariu motivant, clubul îi promite că nu va avea probleme cu Fiscul, așa cum se întâmplă în Spania.
"Mundo Deportivo scrie că Lionel Messi vrea să se despartă de Barcelona în acest intersezon.
Ligue 1
Reacția dură a celor de la PSG după ce L'Equipe a dezvăluit cifrele din contractul lui Messi
ACUM 6 ORE
Cât nu a plecat la Inter - noi credem că am putea găsi soluții de cazare la Hîncesti, chit că și condițiile de impozitare în Moldova sunt mult mai ok decât în Spania", e postarea amuzantă a clubului din țara vecină.
https://i.eurosport.com/2020/08/19/2866773.png
Petrocub este pe locul secund în prima ligă din Republica Moldova, după 8 etape, în spatele lui Sheriff Tiraspol. Gruparea antrenată de Lilian Popescu are un singur jucător din afara granițelor Moldovei în lot, pe camerunezul Jacques Ghislain.
Grație evoluțiilor bune din acest sezon, 5 jucători au fost convocați la națională pentru meciurile cu Kosovo (3 septembrie) și Slovenia (6 septembrie) din cadrul Ligii Națiunilor: Vladimir Ambros, Petru Racu, Sergiu Plătica, Ion Jardan și Andrei Cojocari.

Messi rămâne la Barcelona

Dincolo de gluma inspirată a celor de la Petrocub, viitorul lui Messi pare în acest moment pecetluit, cel puțin până în vara anului viitor, când îi expiră înțelegerea cu Barcelona.
Josep Maria Bartomeu, președintele catalanilor, a dezvăluit că nu se pune problema ca decarul să fie cedat, dezvăluind că noul antrenor, Ronald Koeman, îl vede pilonul pe care se va baza în încercarea de reconstrucție a echipei. În următoarele luni, oficialii Barcelonei vor face tot posibilul pentru a-l determina pe decarul sud-american să semneze prelungirea contractului scadent în vara anului viitor.
"Cine este netransferabil? Leo Messi. El ştie asta. Este cel mai bun jucător din lume. În aceeaşi situaţie sunt Ter Stegen, Semedo, De Jong, Lenglet, Dembele. Chiar şi Griezmann.
Am vorbit cu Koeman, iar Messi este stâlpul proiectului său. Are contract până în 2021, vorbesc mult cu Leo şi cu tatăl lui. Este numărul 1! Nu există niciun dubiu că proiectul lui Koeman îl va avea şi pe Messi", a declarat preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, citat de Marca.
Turkish Süper Lig
Moruțan, comparat cu Messi în presa din Turcia! Ce au scris despre românii de la Galatasaray
ACUM 9 ORE
Fotbal
L'Equipe a anunțat care este salariul real pe care Messi îl va câștiga la PSG
IERI LA 08:49