Actorul George Clooney face parte dintr-un consorțiu care plănuiește să cumpere echipa din liga a doua spaniolă, Malaga. Starul de la Hollywood are o carieră plină de succes în actorie, însă este gata să se implice în fotbal.
Asta dacă vor fi rezolvate problemele de termen financiar. Clooney ar putea să conducă clubul alături de un grup de investitori americani, însă acordul este momentan departe de a fi încheiat, scrie presa din Spania.
Malaga era în urmă cu 7 ani în sferturile UEFA Champions League, însă de atunci se află în cădere liberă din cauza problemelor financiare. Malaga este în liga secundă iar președintele clubului, Sheikh Abdullah Al-Thani, este în acest moment suspendat.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
În ciuda acestor probleme, șeicul evaluează în continuare clubul la 100 de milioane de euro. AS scrie că negocierile pentru preluarea clubului sunt în desfășurare și, dacă vor fi finalizate, clubul va fi și în centrul unui documentar.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59