Campioana României e foarte aproape să dea o nouă lovitură financiară prin vânzarea unui fotbalist care a fost reinventat de antrenorul Dan Petrescu. CFR Cluj va pierde mai mulţi fotbalişti în perioada imediat următoare, dar poate încasa o sumă importantă de pe urma unui golgheter al echipei. Este vorba despre Billel Omrani.
Publicația Le Buteur transmite că formația spaniolă Leganes este dispusă să ofere peste 15 milioane de lire sterline (16,4 milioane de euro) pentru atacantul francez Billel Omrani. Ibericii urmăresc prin această ofertă să câștige duelul financiar cu Sheffield United și Celtic Glasgow, care ar fi oferit 15 milioane de lire sterline pentru Omrani, însă oficialii din Ardeal au refuzat.

Billel Omrani, dorit în La Liga

Romanian Liga I
Lovitură pentru Dan Petrescu! Un jucător important de la CFR Cluj, OUT de la meciul cu Craiova
19/09/2021 LA 10:35
Conform Lebuteur.com, atacantul lui Dan Petrescu a primit o ofertă din partea lui Leganes, ocupanta penultimului loc din prima ligă spaniolă, care are şanse reduse de a se salva de la retrogradare: "Omrani se află în vederea a mai multor cluburi din Spania şi din Premier League, în privinţa unui transfer. În plus, a fost şi în atenţia lui Sheffield United, iarna trecută. Totuşi, Billel Omrani a primit o ofertă de ultim moment din partea lui Leganes. Clubul vrea să realizeze transferul şi să le devanseze pe celelalte pretenedente, precum Sheffield United şi Celtic, despre care reamintim că a oferit în jur de 15 milioane de lire, sumă refuzată de conducerea lui CFR Cluj", notează sursa citată.
Billel Omrani are 27 de ani și joacă la CFR Cluj din 2016. În acest sezon a marcat 13 goluri în 26 de apariții. Atacantul a mai evoluat în cariera sa pentru Olympique Marseille și Arles-Avignon.
Romanian Liga I
CFR, aproape de despărțirea de un fotbalist important! Ofertă din Turcia pentru atacantul din Gruia
04/09/2021 LA 08:39
Romanian Liga I
Kevin Boli le-a spus francezilor ce se întâmplă în România în perioada pandemiei de coronavirus
21/04/2020 LA 07:14