Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj, lovitură uriașă pe piața transferurilor! Omrani, ofertă de 16 milioane de euro din La Liga

Irina Aldea

Publicat 30/06/2020 la 18:32 GMT+3

CFR Cluj ar putea da o super lovitură financiară în această vară pe piața transferurilor. Un atacant al ardelenilor este dorit în La Liga.

Omrani a marcat din nou pentru CFR

Credit imagine: Eurosport

Campioana României e foarte aproape să dea o nouă lovitură financiară prin vânzarea unui fotbalist care a fost reinventat de antrenorul Dan Petrescu. CFR Cluj va pierde mai mulţi fotbalişti în perioada imediat următoare, dar poate încasa o sumă importantă de pe urma unui golgheter al echipei. Este vorba despre Billel Omrani.
Publicația Le Buteur transmite că formația spaniolă Leganes este dispusă să ofere peste 15 milioane de lire sterline (16,4 milioane de euro) pentru atacantul francez Billel Omrani. Ibericii urmăresc prin această ofertă să câștige duelul financiar cu Sheffield United și Celtic Glasgow, care ar fi oferit 15 milioane de lire sterline pentru Omrani, însă oficialii din Ardeal au refuzat.

Billel Omrani, dorit în La Liga

Conform Lebuteur.com, atacantul lui Dan Petrescu a primit o ofertă din partea lui Leganes, ocupanta penultimului loc din prima ligă spaniolă, care are şanse reduse de a se salva de la retrogradare: "Omrani se află în vederea a mai multor cluburi din Spania şi din Premier League, în privinţa unui transfer. În plus, a fost şi în atenţia lui Sheffield United, iarna trecută. Totuşi, Billel Omrani a primit o ofertă de ultim moment din partea lui Leganes. Clubul vrea să realizeze transferul şi să le devanseze pe celelalte pretenedente, precum Sheffield United şi Celtic, despre care reamintim că a oferit în jur de 15 milioane de lire, sumă refuzată de conducerea lui CFR Cluj", notează sursa citată.
Billel Omrani are 27 de ani și joacă la CFR Cluj din 2016. În acest sezon a marcat 13 goluri în 26 de apariții. Atacantul a mai evoluat în cariera sa pentru Olympique Marseille și Arles-Avignon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo