Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conducerea Barcelonei, atacată din toate părțile! Și Neymar a reacționat la plecarea lui Suarez

Vlad Dumitrescu

Actualizat 25/09/2020 la 15:19 GMT+3

Neymar a reacționat și el la plecarea lui Luis Suarez de la Barcelona, după ce mai devreme Lionel Messi a criticat clubul din aceleași motive.

Neymar und Luis Suárez

Credit imagine: Instagram

Messi s-a arătat extrem de nemulțumit de faptul că Luis Suarez nu mai este dorit la Barcelona. Uruguayanul de 33 de ani a avut șase sezoane pline de succes pe Camp Nou și a format un dubo incredibil cu Messi atât pe teren, cât și în afara lui.
Însă Ronald Koeman era deja hotărât că nu îl mai dorește pe Suarez la club iar conducerea catalanilor i-a făcut pe plac olandezului. Acest lucru nu a fost apreciat nici de Messi și nici de Neymar, brazilianul reacționând și el.

Messi și Neymar, furioși după plecarea lui Suarez

"Încercasem deja să îmi imaginez, dar azi am intrat în vestiar și m-a lovit cu adevărat. Va fi foarte greu să nu continuu să împărtășesc cu tine fiecare zi, atât pe teren, cât și în afara lui. Ne vei lipsi atât de mult. Am petrecut împreună atâția ani, am luat împreună atâtea prânzuri sau cine. Sunt atâtea lucruri pe care nu le voi uitat din tot timpul petrecut împreună. Va fi extrem de ciudat să te văd într-un al tricou și, mai mult decât atât, să te am adversar pe teren.
Ai fi meritat un final de poveste potrivit pentru cine ești: unul dintre cei mai mari jucători din istoria acestui club, un jucător care a realizat mari performanțe, la nivel individual, dar și pentru echipă. Nu meritai să fii aruncat așa cum au făcut-o. Dar, adevărul e că nimic nu mă mai surprinde", a scris Messi pe pagina de Instagram.
Neymar a reacționat rapid și a răspuns argentinianului tot pe Instagram: ”Este incredibil cum se procedează acolo!”, a scris brazilianul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo