Messi s-a arătat extrem de nemulțumit de faptul că Luis Suarez nu mai este dorit la Barcelona. Uruguayanul de 33 de ani a avut șase sezoane pline de succes pe Camp Nou și a format un dubo incredibil cu Messi atât pe teren, cât și în afara lui.
Însă Ronald Koeman era deja hotărât că nu îl mai dorește pe Suarez la club iar conducerea catalanilor i-a făcut pe plac olandezului. Acest lucru nu a fost apreciat nici de Messi și nici de Neymar, brazilianul reacționând și el.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Messi și Neymar, furioși după plecarea lui Suarez

"Încercasem deja să îmi imaginez, dar azi am intrat în vestiar și m-a lovit cu adevărat. Va fi foarte greu să nu continuu să împărtășesc cu tine fiecare zi, atât pe teren, cât și în afara lui. Ne vei lipsi atât de mult. Am petrecut împreună atâția ani, am luat împreună atâtea prânzuri sau cine. Sunt atâtea lucruri pe care nu le voi uitat din tot timpul petrecut împreună. Va fi extrem de ciudat să te văd într-un al tricou și, mai mult decât atât, să te am adversar pe teren.
Ai fi meritat un final de poveste potrivit pentru cine ești: unul dintre cei mai mari jucători din istoria acestui club, un jucător care a realizat mari performanțe, la nivel individual, dar și pentru echipă. Nu meritai să fii aruncat așa cum au făcut-o. Dar, adevărul e că nimic nu mă mai surprinde", a scris Messi pe pagina de Instagram.
Neymar a reacționat rapid și a răspuns argentinianului tot pe Instagram: ”Este incredibil cum se procedează acolo!”, a scris brazilianul.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59