Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luka Modric și-a prelungit contractul cu Real Madrid! Până când va rămâne croatul pe Bernabeu

Nicu Savin

Actualizat 27/12/2020 la 14:18 GMT+2

Conform jurnaliștilor de la Marca, Luka Modric a ajuns la un acord cu Real Madrid pentru prelungirea contractului pe încă un sezon.

Modric

Credit imagine: Eurosport

Luka Modric era unul dintre jucătorii importanți ai lui Real Madrid al cărui contract expira în vara anului viitor. Atât jucătorul, cât și oficialii de pe Bernabeu au declarat în repetate rânduri că își doresc să continue împreună, dar timpul trecea și mai multe cluburi importante și-au manifestat interesul pentru croat.
În cele din urmă negocierile s-au finalizat, iar Modric va rămâne la Real cel puțin până în vara lui 2022. Așadar, mijlocașul de 35 de ani va ajunge să împlinească un deceniu în tricoul Realului, fiind unul dintre artizanii performanțelor extraordinare din această perioadă.
Sergio Ramos et Luka Modric (Real Madrid)

Luka Modric și-a prelungit contractul cu Real Madrid! Urmează Sergio Ramos?

Odată ajunși la o înțelegere cu Modric, șefii Realului se vor concentra acum pe prelungirea contractelor lui Sergio Ramos și Lucas Vasquez, alți doi jucători care ajung la final de contract în iunie 2021. Evident, prioritatea numărul 1 este păstrarea lui Sergio Ramos, dar căpitanul Realului vrea un nou acord pe mai mult de un sezon, iar negocierile continuă.
Tottenham era unul dintre cluburile care sperau ca Modric să nu-și prelungească înțelegerea cu Realul. Jose Mourinho a recunoscut recent că și l-ar dori pe croat la Spurs, acolo unde a evoluat între 2008 și 2012.
În cei 8 ani și jumătate petrecuți până acum pe Bernabeu, Modric a jucat 363 de meciuri, marcând 25 de goluri și dând 56 de pase decisive. Mijlocașul croat a câștigat cu Real 2 titluri în La Liga, o Cupă a Regelui și 3 Supercupe, dar și de 4 ori UEFA Champions League și de 4 ori Campionatul Mondial al Cluburilor. Fără îndoială, anul 2018 a fost cel mai bun din cariera mijlocașului, el ajungând cu naționala Croației până în finala Campionatului Moncial din Rusia și a devenit primul jucător care a oprit dominația lui Messi și Ronaldo în lupta pentru Balonul de Aur.
premier league
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo