Anunțul clubului de pe Mestalla a venit după ce în oraș au fost depistați pozitiv 10 pacienți care suferă de coronavirus. Unul dintre aceștia este un jurnalist de 44 de ani, care s-a îmbolnăvit după ce a asistat la partida dintre Atalanta şi Valencia, din "optimile" Champions League. Acesta s-a întors cu avionul de la Milano, oraș aflat în Lombardia, cea mai afectată zonă din Italia.
Alţi 3 suporteri prezenţi la partida de la Bergamo au susţinut că sunt contaminaţi cu coronavirus, la întoarcerea în Spania.
Potrivit Marca, "liliecii" au urmat recomandările autorităților locale, potrivit cărora toate acțiunile media ar bine bine să fie anulate până când epidemia produsă de virusul Covid-19 va înceta în Valencia. Oficialii formației spaniole s-au conformat, iar toate întâlnirile, conferințele și acțiunile cu publicul din spațiile închise vor fi anulate cel puțin la partida cu Betis de pe teren propriu, programată astăzi de la ora 17:00.
Liga
Benzema și Vinicius Jr. au adus a 15-a victorie a celor de la Real Madrid în La Liga
08/01/2022 LA 21:54
https://i.eurosport.com/2020/02/14/2775159.jpg

Juventus - Inter, amânat pentru 13 mai

Finalul acestei săptămâni programa unul dintre cele mai așteptate dueluri, Juventus și Inter având un meci direct care putea să stabilească în mod decisiv în ce măsură formația lui Conte se poate lupta până la final pentru titlu.
Doar că Federația Italiană a decis ca partida să fie amânată pentru 13 mai, din cauza coronavirusului. Italia e cea mai afectată țară din Europa, producându-se 17 decese și aproape 700 de persoane fiind depistate cu virusul. În special nordul este afectat, astfel că Derby D'Italia și alte 4 partide au fost amânate.
Pe lângă Juve - Inter, Milan - Genoa, Parma - Spal, Udinese - Fiorentina și Sassuolo - Brescia se vor disputa la o dată ulterioară. Singurele confruntări care se vor disputa conform programării inițiale sunt cele care le au ca gazde pe Lazio, Napoli, Lecce și Cagliari. Adică orașe foarte îndepărtate de nordul Italiei, unde au fost cele mai multe cazuri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Koeman răsuflă ușurat după Barcelona – Valencia! Fati, Depay și Coutinho au reușit "remontada"
17/10/2021 LA 20:52
Liga
Ronald Koeman, despre criticile din ultima perioadă: "Sunt obișnuit, nu e prima oară"
16/10/2021 LA 12:45