Real Madrid a rămas fără unul dintre cei mai importanţi jucători înaintea meciului cu Manchester City, după ce Eden Hazard s-a accidentat în timpul meciului cu Levante. Levante s-a impus în faţa lui Real Madrid cu scorul de 1-0.
În minutul 67, Zinedine Zidane a fost forţat să facă o schimbare, când Eden Hazard nu a mai putut continua să joace din cauza unei accidentări. Belgianul a fost înlocuit cu Junior Vinicius.
După ce a ieşit de pe teren, Hazard a fost văzut cu gheaţă la glezna piciorului drept, gleznă care i-a mai pus probleme în trecut, ţinându-l departe de teren aproape trei luni. Zinedine Zidane a vorbit după partidă despre accidentarea lui Hazard, dar și despre pașii greșiți făcuți de Real Madrid în ultimele 2 etape.
Supercupa Europei
Așteptarea a luat sfârșit! Eden Hazard ar putea juca în prima sa finală pentru Real Madrid
10/08/2022 LA 08:10
Hazard a fost lovit la gleznă. A fost lovit în glezna la care a mai fost accidentat anterior. Trebuie să facem mai multe teste, dar nu arată deloc bine. Am eşuat la cel mai important lucru în fotbal, să marcăm. Nu este bine, pentru că am pierdut 5 puncte într-o săptămână, dar acesta este fotbalul
Real Madrid va înfrunta miercuri Manchester City în Liga Campionilor, pentru ca în weekend să aibă loc El Clasico împotriva Barcelonei pe Santiago Bernabeu. Cei de la Real Madrid au anunțat pe pagina oficială de Twitter că mijlocașul belgian a suferit o fisură de peroneu! Deși nu au anunțat cât timp va dura recuperarea, șansele ca Hazard să fie pe teren în cele 2 partide vitale ale Realului par a fi inexistente! Conform celor de la AS, perioada de pauză ar urma să fie de 2 luni!
Mediafax
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
La Liga
Real Madrid și Barcelona au făcut show în SUA. Lewandowski a rămas fără gol în amicale
31/07/2022 LA 05:56
Premier League
Eden Hazard, întrebat care a fost cel mai bun adversar din Premier League! Cum a răspuns belgianul
28/07/2022 LA 07:58