Fără a avea un talent enorm, Casemiro a devenit unul dintre cei mai buni jucători din lume, modul în care reușește să strice atacurile adverse fiind de multe ori impresionant.
Brazilianul a devenit decisiv pentru apărarea lui Real Madrid, mulți comparându-l cu Makelele, un alt mare închizător al "galacticilor" care nu a avut parte de suficient de multă apreciere, prin natura poziției din teren.
Un fanatic al pregătirii fizice și al seriozității, Casemiro le aduce tuturor aminte de Cristiano Ronaldo, cel care a devenit printre cei mai buni jucători din toate timpurile printr-un efort continuu de a își îmbunătăți punctele mai puțin bune.
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02
"E un adevărat lider. Casemiro a schimbat percepția că brazilienii sunt leneși. Mereu îmi spune: "hai la sală, hai să ne recuperăm sau hai să ne antrenăm suplimentar". E un adevărat model și o sursă de inspirație", a spus Rodrygo despre compatriotul său.
Pentru a ilustra profesionalismul și dăruirea lui Casemiro, Real Madrid Info a amintit de un episod petrecut în vară. În loc să meargă în concediu, cu familia, brazilianul a preferat să se întoarcă mai devreme la baza de pregătire din capitala Spaniei, înțelegând cât de mare nevoie are echipa de el.
"Sâmbătă, 27 iulie, Casemiro era în vacanță cu familia în Sao Paulo. Avea bagajele făcute să plece în concediu la Orlando. În noaptea dinaintea partidei, a văzut meciul pierdut de Real cu 7-3 în fața lui Atletico. Primul lucru pe care l-a făcut mijlocașul la închidere brazilian? Și-a separat bagajul său de cel al familiei și a căutat pe internet bilete pentru Madrid. Luni era deja la Valdebebas și se antrena", notează Real Madrid Info.
Casemiro este aproape întotdeauna primul care vine la antrenamentele Realului. În general, el ajunge cu o oră mai devreme și lucrează în sala de forță. Apoi, după recuperare, e ultimul care părăsește baza de pregătire.
Cupa Mondială FIFA
Barcelona îl urmărește de peste un an pe fotbalistul care se crede "mai bun decât Neymar"
30/11/2022 LA 11:43
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
29/11/2022 LA 13:32