Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo "s-a întors" la Real. Impresionant ce face Casemiro: "E un model pentru toți!"

Cristian Mihală

Actualizat 19/12/2019 la 16:03 GMT+2

Casemiro l-a anihilat complet pe Messi în El Clasico, fiind unul dintre cei mai buni de pe teren în confruntarea de pe Camp Nou. Brazilianul le aduce tuturor aminte de Ronaldo, prin modul exemplar în care se pregătește.

Casemiro (Real Madrid) and Messi (Barcelona) - Season 2016/17

Credit imagine: Eurosport

Fără a avea un talent enorm, Casemiro a devenit unul dintre cei mai buni jucători din lume, modul în care reușește să strice atacurile adverse fiind de multe ori impresionant.
Brazilianul a devenit decisiv pentru apărarea lui Real Madrid, mulți comparându-l cu Makelele, un alt mare închizător al "galacticilor" care nu a avut parte de suficient de multă apreciere, prin natura poziției din teren.
Un fanatic al pregătirii fizice și al seriozității, Casemiro le aduce tuturor aminte de Cristiano Ronaldo, cel care a devenit printre cei mai buni jucători din toate timpurile printr-un efort continuu de a își îmbunătăți punctele mai puțin bune.
"E un adevărat lider. Casemiro a schimbat percepția că brazilienii sunt leneși. Mereu îmi spune: "hai la sală, hai să ne recuperăm sau hai să ne antrenăm suplimentar". E un adevărat model și o sursă de inspirație", a spus Rodrygo despre compatriotul său.
Pentru a ilustra profesionalismul și dăruirea lui Casemiro, Real Madrid Info a amintit de un episod petrecut în vară. În loc să meargă în concediu, cu familia, brazilianul a preferat să se întoarcă mai devreme la baza de pregătire din capitala Spaniei, înțelegând cât de mare nevoie are echipa de el.
"Sâmbătă, 27 iulie, Casemiro era în vacanță cu familia în Sao Paulo. Avea bagajele făcute să plece în concediu la Orlando. În noaptea dinaintea partidei, a văzut meciul pierdut de Real cu 7-3 în fața lui Atletico. Primul lucru pe care l-a făcut mijlocașul la închidere brazilian? Și-a separat bagajul său de cel al familiei și a căutat pe internet bilete pentru Madrid. Luni era deja la Valdebebas și se antrena", notează Real Madrid Info.
Casemiro este aproape întotdeauna primul care vine la antrenamentele Realului. În general, el ajunge cu o oră mai devreme și lucrează în sala de forță. Apoi, după recuperare, e ultimul care părăsește baza de pregătire.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo