Catalanii au revenit în forță în cursa pentru câștigarea La Liga și au făcut instructaj pe terenul celor de la Mallorca. În primul meci oficial pe care l-au disputat după ce fotbalul a fost oprit de pandemia de COVID-19, Messi și compania nu au avut probleme în deplasare, poate doar în a doua repriză, când inevitabilul s-a produs.
Barcelona conducea la pauză cu 2-0, după reușitele lui Vidal și Braithwaite, aflat la primul gol în tricoul catalanilor. Repriza secundă a fost de asemenea dominată de catalani, care au avut parte și de un moment amuzant, asociat cu o culme a fotbalului în timp de pandemie. Meciul a fost întrerupt timp de un minut după ce un fan a intrat pe teren, în minutul 53. Suporterul era îmbrăcat cu un tricoul al lui Messi de la naționala Argentinei și a făcut un selfie cu Jordi Alba. Ulterior a fost scos de pe gazon de către forțele de ordine.
Fotbal
Ansu Fati, OUT de la Barcelona până în aprilie! Verdict dur după meciul cu Athletic Bilbao
ACUM 2 ORE

Fanul care a intrat pe teren, ironizat pe internet

Fanul cu pricina a fost ironizat pe rețelele de socializare după ce s-a oprit pe teren pentru a face un selfie cu Jordi Alba: “Imaginați-vă puțin... cum vine asta? Să intri pe teren, să-ți riști libertatea pentru ce? Ca să faci o poză cu Jordi Alba? HaHaHa”, a transmis un sporter al Barcelonei pe contul personal de Twitter.
Visul meu este să am o poză cu Messi. Am făcut una, dar nu arăta prea bine, poliția a șters-o apoi. M-am cățărat pe un gard de doi metri și am sărit, am ajuns prin minutul 40, chiar îmi doream o poză cu Messi, dar în final m-am ales cu nimic. Am urlat la el, plănuisem totul încă dinainte de pandemie. A fost totuși o experiență frumoasă. Planul a cam eșuat din cauza emoțiilor mele – fanul, pentru Cope.es
Suporterul a încercat să ajungă și la Messi pentru a face o poză și cu el, dar nu a reușit. Stewarzii l-au oprit la timp. Barcelona a început în forță și Vidal a deschis scorul încă din primul minut din pasa lui Jordi Alba. Braithwaite a majorat diferența în minutul 37, din pasa lui Messi. Jordi Alba și-a trecut și el numele pe tabela de marcaj în minutul 79, din pasa lui Leo Messi, care a închis tabela în minutul 93, fiind desemnat omul meciului. Barcelona are acum 61 de puncte, după 28 de runde în La Liga și ocupă prima poziție în campionat.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 3 ORE
Liga
FC Barcelona s-ar putea lovi de un alt caz Dembele! Un jucător de bază a refuzat un nou contract
IERI LA 13:14