Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum a fost întâmpinat Bale pe Bernabeu și reacția lui Zidane

Irina Aldea

Actualizat 24/11/2019 la 13:00 GMT+2

Gareth Bale a revenit la Real Madrid după pauza internațională, iar suporterii madrileni i-au organizat galezului o primire "specială".

Gareth Bale

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a învins Real Sociedad cu 3-1 în etapa a 14-a din La Liga, mulțumită golurilor înscrise de Benzema (minutul 27), Valverde (47) și Modrid (74). Pentru oaspeți a marcat Willian Jose încă din minutul 2. Suporterii madrileni l-au întâmpinat pe Gareth Bale cu huiduieli și ironii, asta după ce galezul a dansat alături de colegii săi de la naţională cu steagul pe care scria "Țara Galilor. Golf. Madrid. În această ordine".
În partida cu Real Sociedad, Bale a început pe banca de rezerve. În momentul în care announcerul de pe Bernabeu a rostit numele galezului în vârstă de 30 de ani, fanii au început să huiduie și să fluiere minute în șir. Bale a zâmbit și a luat loc pe bancă, iar mai târziu, el a fost introdus pe teren în minutul 67 în locul lui Rodrygo. El a avut parte de același tratament ca la început.

Reacția lui Zidane după huiduielile la adresa lui Bale

În plus, suporterii lui Real Madrid au afișat și un banner pe care scria "Rodrygo. Vinicius. Lucas. Bale. În ordinea asta", totul sub formă de ironie la faptul că galezul e abia a patra opțiune pe postul său, asta în ochii suporterilor echipei de pe Bernabeu. "Sper ca huiduielile să nu se mențină pentru tot restul sezonului. Vrem ca fanii să fie cu noi de la început până la sfârșit, dar nu putem controla asta. Ei au dreptul să facă de vor, dar îi rog să susțină toți jucătorii. Sunt fericit că am câștigat, iar Bale a intrat bine în joc. Nu știu dacă ce au făcut suporterii a fost corect sau nu. Fiecare poate crede ce vrea", a declarat Zidane, potrivit Marca.
El a vorbit în urmă cu câteva zile și despre steagul alături de care s-a afișat Gareth Bale cu ai lui colegi de la echipa națională: "Cred că este foarte mult zgomot pe subiectul Bale, într-un moment în care tot ce ne interesează pe noi e să ne concentrăm la fotbal. Este deja prea mult. El a fost la naţionala Ţării Galilor, a jucat acolo, s-a calificat şi acum suntem foarte încântaţi că s-a întors. Eu mă raportez doar la ceea ce joacă un fotbalist, nu la chestiuni care nu au legătură cu modul în care arată la antrenament. Fanii trebuie să fie alături de el, alături de noi. Bale este bine şi voi conta pe el, dacă îmi demonstrează asta în teren", a spus Zidane, conform Mundo Deportivo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo