Din nou rezervă neutilizată de Zidane, Bale a continuat să aibă o atitudine care naște polemici în momentul în care colegii au sărbătorit campionatul obținut.
"Iar mă întrebați de Gareth. Sunt interesat de meciul cu Villarreal, așa cum e și Bale. Voi, presa, încercați să căutați scandalul acolo unde nu e, Gareth și cu mine nu avem nicio problemă, suntem cu toții concentrați pe finalul sezonului și cucerirea titlului", spunea Zidane înaintea partidei cu Villarreal.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851368.jpg
Liga
Bale va lipsi o perioadă îndelungată din cauza ultimei accidentări! Ce meciuri va rata galezul
IERI LA 13:53

Bale, "bosmuflat" după ce Real Madrid a luat titlul

În ciuda discursului francezului, e limpede pentru toată lumea că cei doi au o relație tensionată, iar Bale pare fi cu gândul la orice altceva, dar nu la obiectivele echipei. Galezul a mimat că se bucură pentru titlu, fiind în general extrem de supărat aseară, când toți colegii lui celebrau.
"Relația încordată dintre Bale și Real Madrid a atins un nou nivel minim joi, când galezul a avut mina unui om bosumflat când colegii săi celebrau titlul. Bale nu a fost în dispoziția să se bucure alături de colegii săi, ba mai mult a părut în unele momente că mimează bucuria. Întreaga atitudine a lui Bale denotă un singur lucru: e comportamentul unui jucător care știe sigur că va pleca", notează dailymail.co.uk.
La ultimele două meciuri, Bale a avut o atitudine extrem de controversată, pe banca Realului. În disputa cu Alaves, și-a pus masca pe ochi, și a simulat că doarme, fiind complet dezinteresat de partidă
La partida cu Granada, galezul a părut din nou că e în "alt film", comițând un nou gest care a devenit viral.
Liga
Clauză de reziliere stelară pentru Mbappe la Real Madrid! Planul pus la cale de 'galactici'
10/09/2021 LA 18:17
Ligue 1
PSG nu concepe să îl piardă gratis pe Mbappe. Salariul incredibil pregătit de Al Khelaifi
07/09/2021 LA 12:54