Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum a fost surprins Gareth Bale după ce Real Madrid a cucerit titlul, iar colegii săi se bucurau

Cristian Mihală

Publicat 17/07/2020 la 10:32 GMT+3

Gareth Bale a fost din nou în centrul atenției, după ce Real Madrid a cucerit titlul în La Liga. Galezul nu a părut să se bucure deloc de trofeul cucerit, mimând în unele momente fericirea.

Gareth Bale nu s-a bucurat pentru titlul obținut de Real Madrid

Credit imagine: Eurosport

Din nou rezervă neutilizată de Zidane, Bale a continuat să aibă o atitudine care naște polemici în momentul în care colegii au sărbătorit campionatul obținut.
"Iar mă întrebați de Gareth. Sunt interesat de meciul cu Villarreal, așa cum e și Bale. Voi, presa, încercați să căutați scandalul acolo unde nu e, Gareth și cu mine nu avem nicio problemă, suntem cu toții concentrați pe finalul sezonului și cucerirea titlului", spunea Zidane înaintea partidei cu Villarreal.
Gareth Bale

Bale, "bosmuflat" după ce Real Madrid a luat titlul

În ciuda discursului francezului, e limpede pentru toată lumea că cei doi au o relație tensionată, iar Bale pare fi cu gândul la orice altceva, dar nu la obiectivele echipei. Galezul a mimat că se bucură pentru titlu, fiind în general extrem de supărat aseară, când toți colegii lui celebrau.
"Relația încordată dintre Bale și Real Madrid a atins un nou nivel minim joi, când galezul a avut mina unui om bosumflat când colegii săi celebrau titlul. Bale nu a fost în dispoziția să se bucure alături de colegii săi, ba mai mult a părut în unele momente că mimează bucuria. Întreaga atitudine a lui Bale denotă un singur lucru: e comportamentul unui jucător care știe sigur că va pleca", notează dailymail.co.uk.
La ultimele două meciuri, Bale a avut o atitudine extrem de controversată, pe banca Realului. În disputa cu Alaves, și-a pus masca pe ochi, și a simulat că doarme, fiind complet dezinteresat de partidă
La partida cu Granada, galezul a părut din nou că e în "alt film", comițând un nou gest care a devenit viral.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo