Toți jucătorii formației de pe Santiago Bernabeu au fost testați săptămână trecută pentru coronavirus, iar rezultatele au ieșit negative. Cei de la Real vor avea la dispoziție o lună întreagă ca să revină la forma optimă, având în vedere că sezonul din La Liga va reîncepe pe 12 iunie.

"Los Blancos" au revenit astăzi la baza de antrenamente, sub comanda lui Zinedine Zidane. Managerul francez a fost surprins de camerele foto cu masca de protecție la gură, în timp ce oferea indicații elevilor săi. Sergio Ramos, Gareth Bale și coechipierii lor nu au fost nevoiți să poarte mască, însă au respectat distanțarea socială pe teren.

Liga
Real Madrid s-a impus la limită cu Real Valladoid grație golului marcat de Vinicius
ACUM 7 ORE

Slideshow

Real Madrid a revenit la antrenamente, sub comanda lui Zidane

6 imagini

La Liga revine pe 12 iunie

Stagiunea curentă din La Liga a fost întreruptă pe 10 martie, după ce numărul cazurilor de coronavirus a început să crească amenințător pe teritoriul Spaniei - a doua cea mai afectată țară din Europa, după Italia. După mai multe zvonuri apărute în presa iberică legate de revenirea fotbalului, oficialii Ligii au anunțat ieri că etapa 28 va începe pe 12 iunie.

Jucătorii cluburilor din Spania au revenit în ultimele zile la antrenamente și sunt nevoiți să respecte anumite restricții, printre care: formarea unor grupuri reduse de jucători și menținerea distanței în incinta bazei de pregătire.

Meciurile rămase se vor desfășura în iunie și iulie, astfel încât luna august să rămână liberă pentru disputarea partidelor din cupele europene.

Chiar dacă La Liga a anunțat că sezonul va reveni pe 12 iunie, data respectivă trebuie aprobată de Ministerul Sănătății din Spania. O altă alternativă ar fi ca meciurile să înceapă o săptămână mai târziu, pe 19 iunie.

https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg)/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/05/10/2816885.jpg

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Liga
Ronald Koeman: "Nu cred că după cuvintele lui Messi voi avea o viață liniștită la Barcelona"
ACUM 15 ORE
Liga
Așteptarea s-a sfârșit! Koeman a realizat primul transfer la Barcelona! Jucătorul adus pe Camp Nou
ACUM 18 ORE