Sezonul actual din Spania a fost suspendat pe o perioadă nedeterminată, până când pandemia de coronavirus se va opri. În condițiile date, oficialii Barcei și-au trimis jucătorii acasă, în carantină, pentru a evita riscul contaminării.
Martin Braithwaite a vorbit despre cum se descurcă în aceste momente, departe de teren și de colegii săi. Atacantul danez este ultimul jucător transferat de catalani. Braithwaite a fost transferat de urgență la finalul lunii februarie, pentru a-l înlocui în faza ofensivă pe accidentatul Luis Suarez.
Braithwaite a recunoscut că se antrenează intens acasă, ba chiar mai bine decât o făcea alături de coechipieri la baza de pregătire.
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
ACUM 4 ORE
"De când nu mai mergem la club, am început să mă antrenez acasă. Uneori mă pregătesc mai intens decât o făceam în mod obișnuit pentru că nu mai avem meciuri în weekend. Simt că fac mai mult de unul singur acasă decât la antrenament, alături de ceilalți din echipă.
Acum am timp să urmăresc videoclipuri și să studiez celelalte echipe. Avem un staff fantastic și încerc să le urmez recomandările în fiecare zi. Îi trimit fizioterapeutului poze și filmulețe din timpul antrenamentelor, ca să fie sigur că mă pregătesc corespunzător.
Regimul meu alimentar este foarte bun. Sunt norocos că soția mea gătește excelent și că pot mânca exact ce trebuie. Ca să fiu sincer, chiar am slăbit de când am început noua dietă.", a spus Braithwaite, pentru canalul de Youtube al Barcelonei.
https://i.eurosport.com/2020/02/28/2786052.jpg

Braithwaite: "Îmi e dor să mă simt fotbalist"

Atacantul de 28 de ani a recunoscut că îi este foarte dor să se simtă din nou fotbalist, în această perioadă plină de incertitudine.
"Când am auzit veștile (n.r. - pandemia a suspendat sezonul), am avut un sentiment extrem de ciudat. Mă simt ca într-un film. Când situația va reveni la normal, va fi fantastic. Așteptăm cu nerăbdare să jucăm din nou, ne vom întoarce cu poftă de fotbal. Cel mai mult îmi e dor să fiu pe teren și să mă simt fotbalist.
Totul este mult mai ușor când sunt alături de oamenii pe care îi iubesc. Bineînțeles, îmi place să merg la antrenament, dar și acasă mă pregătesc destul de intens. Încerc să îmi urmez rutina.
În fiecare dimineață mă trezesc la ora 8, iau micul dejun și citesc ceva sau mă uit la videoclipuri. Pe la 9:30 îmi încep antrenamentul, apoi la ora 12 iau o gustare. După aceea, petrec timpul alături de familie, la ora 14:00 luăm prânzul, iar după-amiaza desfășurăm câteva activități împreună.", a mai spus danezul.
Martin Braithwaite a fost cumpărat de la Leganes, în schimbul sumei de 18 milioane de euro. Internaționalul danez a bifat doar 3 apariții pentru catalani, fără să înscrie vreun gol.
https://i.eurosport.com/2020/03/07/2790846.jpg

La Liga, suspendată pe termen nelimitat

Reprezentanții Federației de Fotbal din Spania și cei din La Liga au decis în urmă cu câteva zile ca sezonul să fie suspendat pe termen nelimitat. Inițial, se vorbea de data de 3 aprilie ca o posibilă variantă pentru reluarea campionatului, însă situația din Peninsula Iberică a dus la anularea acestei opțiuni. În prezent, toate echipele din Spania se află în carantină la domiciliu, după ce mai mulți jucători din La Liga au fost testați pozitiv cu Covid-19.
Spania este a doua cea mai afectată țară din Europa din punct de vedere al cazurilor confirmate cu coronavirus, după Italia.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Robert Lewandowski a decis să părăsească Bayern după o eroare uriașă a conducerii bavarezilor
ACUM 12 ORE
Liga
Punct final în La Liga. Villarreal prinde UEFA Conference League după succesul de pe Camp Nou
22/05/2022 LA 21:51