Barcelona va disputa mâine primul meci cu noul tehnician pe banca tehnică, iar Zidane consideră ca rivala din La Liga va arăta o față extrem de competitivă în lupta pentru titlul din Spania:
"Îmi pare rău pentru Ernesto Valverde, nu este deloc o situaţie plăcută. Am mult respect pentru el, a demonstrat că este un antrenor foarte bun. Totuși, când antrenezi o echipă precum Barca saua Real, trebuie să te aștepți la astfel de lucruri. Dacă eu pierd două meciuri, nu mai scap de critici, aşa cum s-a întâmplat la finalul anului trecut. Singurul lucru pe care-l pot face este să dau 100% pentru echipă.
Mă aștept la o echipă a Barcelonei foarte competitivă sub conducerea lui Setien. Cu siguranță, vor propune cel mai bun fotbal, la fel ca și noi.", a spus Zidane, potrivit cotidianului AS.
Fotbal
Zinedine Zidane sărbătorește 50 de ani. Viața sa fabuloasă, rezumată în 50 de date semnificative
23/06/2022 LA 10:56
https://i.eurosport.com/2020/01/14/2752938.jpg

Quique Setien a luat primele decizii la Barcelona

Proaspăt instalat pe banca Barcelonei, Setien a luat deja primele măsuri din postura de antrenor al catalanilor. Tehnicianul le-a transmis șefilor că Arturo Vidal este netransferabil, spaniolul văzându-l pe mijlocașul său drept o piesă importantă în angrenajul catalanilor.
Coutinho este un alt nume pe care noul tehnician și-l dorește pe Camp Nou. Conform presei spaniole, Setien este un admirator al brazilianului și dorește să îl aducă înapoi cât mai repede.
Gestionarea integrării lui Coutinho în echipă a fost unul dintre reproșurile aduse lui Valverde. Totuși, brazilianul și-a redescoperit forma la Bayern, acolo unde a marcat 7 goluri și 7 assist-uri în cele 22 meciuri pentru campioana Germaniei.
Primul meci al Barcelonei cu Setien pe bancă va fi mâine, de la ora 22:00, împotriva celor de la Granada,
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Ligue 1
Șeicii lui PSG, dispuși să-i îndeplinească toate dorințele lui Zidane! Salariul colosal promis
12/06/2022 LA 05:56
Ligue 1
Șeicii lui PSG, lăsați cu ochii în soare de Zidane! Presa din Spania anunță decizia luată de "Zizou"
11/06/2022 LA 09:05