În vară, Barcelona a avut de ales între Neymar și Griezmann și a optat în cele din urmă pentru transferul acestuia din urmă. Dar pista "Neymar" nu a fost abandonată, în condițiile în care Messi îl vrea neapărat pe sud-american lângă el din nou.
Se punea problema ce se va întâmpla cu Griezmann în măsura în care transferul de la PSG se va materializa, așteptându-se ca francezul să îl vadă pe brazilian drept un concurent direct pe post.
Potrivit Mundo Deportivo, campionul mondial cu Franța nu doar că nu are nimic împotriva transferului, dar s-a declarat încântat de o asemenea mutare. Concret, cei doi sunt buni amici, având o mulțime de prieteni comuni. În plus, Griezmnann e conștient că o mutare de asemenea anvergură ar face din Barcelona favorita clară pentru Champions League, trofeu la care visează.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Nu în ultimul rând, Griezmann pare să fi înțeles că Neymar ar fi un pericol mult mai mare pentru Luis Suarez. Vârful uruguayan a ajuns la 33 de ani și nu va mai fi o soluție pe termen lung pentru gruparea blaugrana.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748172.png
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59