Zinedine Zidane are la Real câțiva jucători pe care nu-i agreează la fel de tare ca pe alții. James Rodriguez, la fel ca Gareth Bale, se află pe lista jucătorilor pe care tehnicianul francez nu-i are la inimă. Din acest motiv, Faustino Asprilla, legenda naționalei Columbiei, îl critică pe Zinedine Zidane pentru modul în care îl trateză pe al lui compatriot, James Rodriguez.
Mijlocașul columbian a evoluat în doar 13 partide în acest sezon, iar Asprilla nu îngăduie ca Rodriguez să accepte tratamentul lui Zidane la Real Madrid: "James nu e un iresponsabil, se antrenează mereu la același nivel cu ceilalți. Public toți apar și spun că toată lumea e egală, dar au 3-4 jucători favoriți care intră mereu. Să nu îmi spuneți că golgheterul unui Campionat Mondial e sub Mariano, sau mai știu eu cine... Trebuie să arăți puțin respect. James are multă răbdare, dar eu îi spuneam să se ducă și să-și înghită cuvintele”, a declarat Asprilla în presa din țara natală.

James Rodriguez, fără șanse la Real

Scottish Premiership
Ianis Hagi, pe lista de transferuri a unui club important din Europa! Unde este dorit românul
25/03/2022 LA 12:07
Cel mai recent exemplu care demonstrează că Zidane nu-l are în grații pe mijlocașul columbian este meciul dintre Real și Eibar de duminică, partidă încheiată cu scorul de 3-1 pentru madrileni. Columbianul James Rodriguez a fost lăsat pe bancă până la final, deși Zinedine Zidane a efectuat cinci modificări pe durata meciului.
Jurnaliștii iberici de la Marca au transmis că viitorul lui James Rodriguez la Madrid sunt incerte: "James nu a jucat nici măcar când Zidane a putut face cinci schimbări. E clar că Rodriguez nu mai are loc în planul de joc al antrenorului", se arată într-un material publicat de publicația spaniolă.
Columbianul mai are contract doar până în 2021 cu Real Madrid. James Rodriguez a revenit în vară la Real Madrid, după două sezoane la Bayern Munchen. Madrilenii au plătit 80 de milioane de euro pentru transferul lui James Rodriguez, de la Monaco, din 2014. În prezent, cota de piaţă a lui Rodriguez este de 32 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Ligue 1
Variantă surpriză pentru PSG! Ce antrenor din La Liga este dorit în locul lui Pochettino
14/03/2022 LA 09:05
Liga
Busquets, entuziasmat de prestația lui Aubameyang din meciul cu Valencia: "Este un cadou"
21/02/2022 LA 09:07