Laporta a făcut această afirmație în timpul unei dezbateri cu alți contracandidați la președinția Barcelonei, Toni Freixa și Victor Font.
”Am o relație grozavă cu Leo și el va lua în considerare orice propunere îi fac. Dacă eu nu câștig, sunt sigur că Messi va pleca de la Barcelona”, a afirmat Laporta.
”Messi va analiza oferta pe care i-o vom prezenta. Sunt convins că dacă nu voi fi eu învingător, nu va rămâne. Nu a fost fericit în perioada în care Freixa a fost în conducere”, a afirmat Laporta.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

BARTOMEU ȘI ALȚI DOI OFICIALI DE LA BARCELONA AU FOST ARESTAȚI

În urma unor raiduri efectuate la birourile Barcelonei de ieri, poliția din Catalonia a decis să îl aresteze pe fostul președinte al Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, conform presei spaniole.
De asemenea, alături de Bartomeu au mai fost arestați și doi oficiali ai clubului - Oscar Grau (CEO) și Roman Ponti (avocatul clubului).
Bartomeu a fost eliberat provizoriu astăzi.
Arestările fac parte din investigațiile poliției privind scandalul ”Barcagate”. Conducerea catalanilor este acuzată că a angajat o firmă de social media pentru a crea conturi false prin care să denigreze imaginea unor jucători importanți ai clubului precum Messi, Pique, Xavi sau Puyol dar și pe Guardiola sau candidatul la președinția clubului, Victor Font.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59