Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

”Dacă eu nu câștig, Messi este ca și plecat!” Tensiunile continuă la Barcelona

Vlad Dumitrescu

Actualizat 02/03/2021 la 19:58 GMT+2

Joan Laporta a declarat că victoria sa este singura posibilitate ca Lionel Messi să rămână la Barcelona după acest sezon.

Messi could stay at Barca, Dortmund prepare to sell Sancho - Paper Round

Credit imagine: Getty Images

Laporta a făcut această afirmație în timpul unei dezbateri cu alți contracandidați la președinția Barcelonei, Toni Freixa și Victor Font.
”Am o relație grozavă cu Leo și el va lua în considerare orice propunere îi fac. Dacă eu nu câștig, sunt sigur că Messi va pleca de la Barcelona”, a afirmat Laporta.
”Messi va analiza oferta pe care i-o vom prezenta. Sunt convins că dacă nu voi fi eu învingător, nu va rămâne. Nu a fost fericit în perioada în care Freixa a fost în conducere”, a afirmat Laporta.

BARTOMEU ȘI ALȚI DOI OFICIALI DE LA BARCELONA AU FOST ARESTAȚI

În urma unor raiduri efectuate la birourile Barcelonei de ieri, poliția din Catalonia a decis să îl aresteze pe fostul președinte al Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, conform presei spaniole.
De asemenea, alături de Bartomeu au mai fost arestați și doi oficiali ai clubului - Oscar Grau (CEO) și Roman Ponti (avocatul clubului).
Bartomeu a fost eliberat provizoriu astăzi.
Arestările fac parte din investigațiile poliției privind scandalul ”Barcagate”. Conducerea catalanilor este acuzată că a angajat o firmă de social media pentru a crea conturi false prin care să denigreze imaginea unor jucători importanți ai clubului precum Messi, Pique, Xavi sau Puyol dar și pe Guardiola sau candidatul la președinția clubului, Victor Font.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo