Bartomeu și-a prezentat demisia, iar la viitoarele alegeri, care vor avea loc în primăvară, Victor Font e marele favorit. Acesta nu a ascuns faptul că îl vrea pe Xavi pe banca tehnică, iar Dani Alves e convins că fostul mijlocaș îi va locul lui Ronaldo Koeman, în scurt timp.
"Știm cu toții că Xavi va fi antrenorul Barcelonei. Este un tip foarte metodic, am încredere în el. Într-o zi mă voi întoarce și eu la Barça, asta este sigur, chiar dacă nu știu în ce rol. Barcelona este casa mea", a spus Dani Alves într-un interviu pentru RAC1.
Dani Alves nu a ocolit nici subiectul plecării lui Messi, care a fost foarte aproape să părăsească Camp Nou pentru Manchester City, în perioada de mercato din vară.
Cupa Mondială FIFA
The Times, anunț uriaș: Leo Messi pleacă de la PSG după Cupa Mondială
ACUM 28 MINUTE
Brazilianul susține că l-a sfătuit pe bunul său prieten să rămână în Catalunya, chiar dacă admite că în acest moment formația blaugrana nu are mari șanse să se lupte cu șanse pentru trofeul Champions League.
"Messi mi-a spus, când Barcelona a vrut să scape de mine: "Unde vei fi mai bun decât la Barça?". Și când a apărut povestea din această vară, cu transferul lui, i-am spus același lucru. "Da, dar tu ai plecat", mi-a spus. Într-adevăr, dar diferența este că au vrut să mă dea afară, pe el nu, el e dorit de toți acolo. Acel 8-2 pentru Bayern a fost o înfrângere prea grea pentru Messi, a realizat că ce se întâmplă la club nu e bine", a explicat fundașul brazilian.

Dani Alves, înțelegere cu Manchester City

Dani Alves a părăsit-o pe Barcelona pentru a merge la Juventus, însă nu s-a adaptat în Serie A, motiv pentru care a ales ulterior să semneze cu PSG. Înainte de a-și pune semnătura pe înțelgerea cu "Bătrâna Doamnă", Dani Alves ajunsese la un acord verbal cu Guardiola, însă a declinat în cele din urmă oferta, familia sa nedorind să se mute în Anglia.
"Am avut un acord să merg la City, iar familia a cântărit și am ales în cele din urmă Juventus", a mai spus Dani Alves, care a negat că a avut vreun rol în convingerea lui Neymar să părăsească Barcelona pentru PSG, unde fundașul dreapta a ajuns în 2017. "Cum să mă implic eu să îl conving pe Neymar să plece, când eu am fost cel care a avut un rol atât de important în convingerea lui să vină în Catalunya?", a mai spus apărătorul lateral.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Cupa Mondială FIFA
Messi și-a liniștit fanii în privința unei posibile accidentări. Ce a spus despre meciul cu Mexic
ACUM 5 ORE
Cupa Mondială FIFA
Uluitor: ce viteză a atins șutul lui Messi din meciul cu Mexic! Reacția presei din Argentina
ACUM 8 ORE