Situația de la Real Madrid nu e tocmai cea mai fericită în acest start de sezon. Madrilenii au suferit câteva înfrângeri inexplicabile, iar unitatea vestiarului este pusă sub semnul întrebării. Mai mult, după eșecul usturător de pe terenul Valenciei, presa iberică a scris că o parte a jucătorilor sunt tot mai nemulțumiți de antrenorul Zinedine Zidane și de deciziile acestuia din ultima vreme.
Întrebat despre aceste probleme, Carvajal le-a negat în totalitate, considerând criticile la adresa echipei și a antrenorului ca fiind nedrepte: "Toate echipele trec prin momente bune și momente rele. Din interior nimeni nu se îndoiește de Zidane și din exterior nu ar trebui să o facă. Este un antrenor grozav, are multe soluții și în fiecare an a adus trofee la Madrid."

Carvajal îi apără pe Marcelo și Isco

Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
ACUM O ORĂ
Marcelo și Isco sunt doi dintre fotbaliștii Realului aflați departe de forma care i-a consacrat. Titularizarea lor în meciul cu Valencia în detrimentul lui Mendy și Toni Kroos a surprins pe toată lumea, iar evoluțiile celor doi le-au dau dreptate constestarilor.
Carvajal crede că cei doi sunt criticați pe nedrept, fiind scoși vinovați pentru anumite rezultate proaste ale echipei: "Nici criticile pe care le primesc ei nu sunt corecte. Toți pierdem, dar realitatea este că atunci când lucrurile nu merg bine, se caută vinovați și se spune că există jucători care nu sunt la cel mai bun nivel. Asta mi s-a întâmplat de multe ori, dar trebuie să depășești aceste momente, să lucrezi din greu și să continui, pentru că lucrurile se schimbă foarte repede."
În final, fundașul madrilen a declarat că este dispus să accepte o reducere salarială, menționând că jucătorii trebuie să înțeleagă situația grea pe care a generat-o pandemia de coronavirus: "Dacă se ajunge la un acord, îl voi accepta. Este o situație complicată pentru toată lumea, cu multă suferință, nu doar în fotbal. Faptul că nu există public limitează veniturile lui Real Madrid și ale oricărui mare club. Nu ne-au spus nimic și nu știu ce se va întâmpla."
Dani Carvajal a fost titularul de drept pe postul de fundaș dreapta la Real Madrid în ultimii ani. Momnetan, fotbalistul de 28 de ani este în recuperare, după ce a suferit o leziune a unui ligament lateral la începutul lunii octombrie. Conform estimărilor inițiale, ibericul va reveni pe teren la începutul lunii decembrie.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
ACUM O ZI
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
IERI LA 04:56