Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

David Beckham visează la aducerea lui Sergio Ramos la Miami

Ion Alexandru

Actualizat 07/11/2020 la 08:43 GMT+2

David Beckham a pus pe masă o ofertă foarte bună pentru Sergio Ramos. Căpitanul lui Real madrid își termină contractul în vara viitoare, iar Beckham este convins că viitorul său este la Miami.

Sergio Ramos este tentat să plece de la Real Madrid în vara vitoare

Credit imagine: Getty Images

Peste mai puțin de două luni, Sergio Ramos poate semna cu oricine, iar David Beckham vrea să profite de faptul că Real Madrid nu l-a convins încă să prelungească înțelegerea scadentă în vara lui 2021. Clubul patronat de Beckham, Internacional Miami îi oferă un contract în alb lui Sergio Ramos, simbolul din ultimii 15 ani de pe Bernabeu.
Conform unei reguli de la Real Madrid, jucătorii trecuți de 30 de ani primesc o propunere de prelungire de un singur sezon, dar Sergio Ramos vrea un contract pe o perioadă mai lungă, de cel puțin doi ani. Aici negocierile dintre Florentino Perez și Sergio Ramos s-au blocat, iar Beckham vrea să profite. Prietenia dintre cei doi este de notorietate, cei doi fiind colegi la Real între 2005 și 2007.
Inter Miami a debutat în MLS în acest an, dar planurile patronului Beckham sunt mari. De la primul sezon, englezul a reușit să-i aducă pe Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi de la Juventus și pentru 2021 vrea încă cel puțin două staruri din Europa.
Sergio Ramos este dorit de David Beckham la Miami

Sergio Ramos iubește Miami

Sergio Ramos are 34 de ani și mai multe cluburi mari din Europa și-au exprimat dorința de a-l achiziționa în vară viitoare. Căpitanul Realului este în continuare între cei mai buni fundași din lume și cu o influență foarte mare la finalizare. Ramos este primul fundaș din istoria Realului care a ajuns la 100 de goluri!
Ramos a spus de mai multe ori că orașul său preferat din afara Spaniei este Miami. Căpitanul Realului și-a petrecut mai multe vacanțe în sudul Floridei alături de prietenii săi, David Beckham, Alejandro Sanz și Marc Anthony. Soția lui Ramos, Pillar Rubio a cumpărat o proprietate în apropiere de Miami în urmă cu 2 ani, iar celebrul cuplu a studita varianta ca cei 4 copii să-și continue școala în Statele Unite. Statul Florida are niște taxe foarte bune pentru rezidenții care își aduc copii să studieze.
De aceea, Beckham este foarte atent la pașii pe care prietenul Ramos îi va face în perioada următoare și speră să-l poată convinge să-și încheie cariera la Internacional Miami.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo