Atletico Madrid s-a despărțit de Diego Costa după ce brazilianul de 32 de ani a cerut ruperea contractului din motive personale.

”Diego Costa se afla într-o situație tensionată cu clubul încă dinainte ca sezonul să înceapă. Nu este ceva ce s-a întâmplat acum, dar situația a devenit din ce în ce mai tensionată”, a declarat De la Morena pentru El Transistor, citat de MARCA.

Liga
O nouă dilemă la Barcelona! Catalanii ar putea obligați să vândă un jucător important în vară
ACUM 15 ORE

Diego Simeone a încercat să îl ajute pe Costa și chiar dacă în vară a sosit Luis Suarez, antrenorul lui Atletico a încercat, pe cât posibil, să nu îl izoleze pe bancă pe brazilianul, folosindu-l alternativ cu uruguayanul pentru primele partide ale sezonului.

O persoană toxică în vestiar

”Dar Diego Costa a devenit din ce în ce mai indolent. El a devenit o persoană toxică în vestiar iar asta a speriat clubul din ce în ce mai mult”, a povestit De la Morena.

Atletico a început negocierile pentru plecarea lui Costa iar acesta a cerut să primească toți banii pe care îi mai avea de luat până la finalul sezonului pentru a pleca.

”Relația cu antrenorul devenise deja insuportabilă la antrenamente, la fel ca și cea cu Nelson Vivas, secundul lui Simeone. După ce echipa s-a întors de la San Sebastian, de la meciul cu Real Sociedad, Costa a fost la un pas să se ia la bătaie cu Nelson Vivas”, a afirmat De la Morena.

De ce a lipsit Costa de la antrenamente

”Diego a vorbit cu directorul sportiv al clubului (Andrea Berta) după ce s-a întors de la San Sebastian și i-a spus că are o problemă de familie și trebuie să se ducă în Brazilia, pentru că acolo s-a dus și famila lui.

Berta i-a spus să se ducă, însă i-a precizat că nu se poate transfera la un club din Champions League sau La Liga fără să plătească o clauză de 20 de milioane de euro. Costa a refuzat. Totul a devenit și mai tensionat iar Diego nu a mai venit la antrenamente”, a precizat De la Morena.

Liga
Transferuri de top pentru Barcelona! Koeman vrea să dea lovitura cu un jucător dorit de Real Madrid
ACUM 15 ORE
Liga
"Ți-e dor de Luis Suarez?". Întrebarea l-a deranjat pe Ronald Koeman. Cum a răspuns olandezul
ACUM 17 ORE