Zidane rămâne un mare fan al atacantului de la Liverpool însă în această vară clubul spaniol îi vara cere lui Zizou să se concentreze pe talentele proprii, în special pe Vinicius, în loc să mai spere la senegalez.
De când a reînceput La Liga, Vinicius a condus-o pe Real Madrid la victorie la Real Sociedad, a câștigat penalty-ul care a oprit rezistența clubului basc și a fost anterior cel mai bun jucător în derby-ul cu Barcelona. A înscris apoi și cu Malloca.
Zidane nu a fost mereu convins de brazilianul de 20 de ani însă situația financiară a clubului din cauza pandemiei de coronavirus a făcut ca scoaterea a ce e mai bun din tinerii de la club să fie o prioritate.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Noile priorități ale lui Zidane

Când Zidane a plănuit acest sezon vara trecută prioritatea sa era să facă echipa mai rapidă și capabilă de un stil de joc mai intens. Ferland Mendy a venit ca fundaș stânga și s-a încercat aducerea lui Paul Pogba. A fost promovat și Fede Valverde.
Lui Zidane îi place de Mane din aceleași motive pentru care are o afinitate și pentru Pogba, Mendy și Valverde, însă Real Madrid este prinsă în negocierile privind tăierile de salarii de la acest sfârșit de sezon așa că clubul este pesimist privind achiziția de noi jucători care ar presupune un efort financiar considerabil.
Mane are o relație excelentă cu Jurgen Klopp și are un salariu mare, în jur de 150.000 de lire pe săptămână. Conducerea Realului nu vrea să aducă un jucător pe un salariu extrem de mare, în condițiile în care căpitanul Sergio Ramos încă așteaptă o nouă ofertă iar restul vestiarului se pregătește de tăieri de salariu.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59