Victoria cu Inter Milano de marți a fost ca o gură de aer proaspăt pentru Zinedine Zidane după un început extrem de slab în noul sezon de UEFA Champions League. Cu toate acestea, francezul este sigur pe postul său și deja plănuiește pentru vara lui 2021, una care va fi extrem de agitată pentru madrileni.
Zidane vrea să își întărească mijlocul și ca să își îndeplinească acest obiectiv dorește să îl aducă pe Bernabeu pe compatriotul său de la Manchester United, Paul Pogba. Pentru a convinge conducerea, Zidane se va folosi de prețul scăzut al francezului, scriu cei de la AS.

Prețul lui Pogba oprește planurile pentru Camavinga

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Acesta a fost titul de duminică din AS. Deși toată presa a scris despre interesul Realului pentru Eduardo Camavinga, jurnaliștii din Madrid informează că Pogba, cel care a declarat recent că ar fi un vis să joace la Real Madrid, rămâne o variantă solidă.
Pentru Real, achiziția lui Pogba ar fi mult mai ușoară pentru că nu ar trebui să se lupte cu PSG sau Juventus așa cum ar fi cazul la Camavinga. Mai mult, cota lui Pogba a scăzut semnificativ în acest sezon. Francezul a devenit rezervă în această stagiune la Manchester United, echipă care se află în acest momentul pe locul 14.
Contractul lui Pogba cu United expiră în iunie 2022 astfel că Real va fi într-o poziție excelentă vara viitoare pentru a începe negocierile, francezul fiind în ultimul an de contract.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59