S-a discutat despre un eventual transfer al lui Mbappe la Real Madrid încă de pe vremea când juca la AS Monaco, însă vârful a ajuns în cele din urmă la Paris Saint-Germain pentru 135 de milioane de euro.
Președintele Realului nu doar că nu a renunțat la ideea de a-l aduce pe campionul mondial cu Franța la Real, dar a demarat un plan amplu, care are ca scop convingerea oficialilor parizieni și acordul jucătorului.
"Pe parcursul ultimului an, clubul din La Liga a lucrat în liniște, în culise, pentru a păstra relații cordiale cu PSG, în perspectiva unor viitoare achiziții. Aceste acțiuni contrastează cu cele din 2018, când Real Madrid publica un comunicat oficial în care nega interesul pentru Mbappe.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM 2 ORE
Figuri importante din club și-au declarat admirația față de francez. Sergio Ramos și Dani Carvajal sunt doi dintre ei", scriu cei de la AS.

Mbappe nu și-a prelungit contractul cu PSG

Recent, au apărut noi informații privind un eventual transfer al lui Mbappe la Real și, conform Le Parisien, clubul din capitala Spaniei ar putea oferi chiar 400 de milioane de euro pentru francez.
PSG dorește ca Mbappe să își lege viitorul de clubul parizian cât mai repede așa că gruparea este dispusă să îi ofere un salariu imens, la același nivel cu cel pe care îl are Neymar. Cei de la PSG sunt conștienți de pericolul reprezentat de Real Madrid astfel că reînnoirea contractului lui Mbappe este o prioritate în acest moment.
Deși fostul jucător al lui Monaco încă nu a răspuns ofertei boardului, el ar fi transmis conducerii că este dispus să analizeze ofertele clubului.
Astfel, conform informațiilor din presa franceză, viitorul lui Mbappe va rămâne incert până la finalul sezonului. Francezul dorește momentan să se concentreze pe fotbal, dar un nou eșec în Champions League ar duce la mari îndoieli privind succesul proiectului.
Contractul lui Mbappe cu PSG expiră în 2022 astfel că francezul poate aștepta până la finalul sezonului pentru analiza liniștit oferta clubului dar eventual și alte propuneri din partea unor mari cluburi din Europa, Real Madrid fiind principala grupare care a pus ochii pe campionul mondial.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 3 ORE
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
IERI LA 14:06