La fel ca multe alte cluburi, Real Madrid a pierdut multe surse de venit din cauza pandemiei de coronavirus, de la vânzări de bilete la tururi de muzeu, însă conducerea clubului caută soluții. Ei vor să vadă dacă pierderile din acest sezon pot fi salvate de tăierile de salarii ale jucătorilor și oficialilor.
Sezonul viitor, Los Blancos se așteaptă să piardă în jur de 150 de milioane de euro din cauza meciurilor cu porțile închise, veniturile din vânzări de bilete și produsele proprii fiind practic inexistente.
Astfel, Real Madrid va fi nevoită să nu facă niciun transfer în această vară, notează MARCA. Jucătorilor care se aflau deja în discuții cu clubul li s-a transmis ori să înceapă negocierile cu alte cluburi sau să mai aștepte un an. Acest lcuru nu se întâmplă doar la Real Madrid, fiecare club din La Liga fiind nevoit să reducă din cheltuilei din cauza pandemiei.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Haalanda și Mbappe mai așteaptă

Erling Haaland, Kylian Mbappe și Eduardo Camavinga au fost cele mai discutate nume în ceea ce privește posibilele transferuri făcute de Real Madrid în această vară, însă nu sunt singurele. Aducerea vreunuia dintre acești jucători va fi o opțiune viabilă doar dacă clubul va putea vinde destul.
Dar acest lucru nu va fi ușor. Puține cluburi sunt dispuse să cumpere jucători în acest moment și va fi cu atât mai dificil de vândut nume grele precum cele prezente la Real Madrid. Dacă punem la socoteală și pe cei de la Castilla, Real Madrid ar putea începe sezonul viitor cu 40 de jucători în lot.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2825808.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59