Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Decizia neașteptată luată de Real Madrid! Ce se întâmplă cu transferurile lui Haaland și Mbappe

Vlad Dumitrescu

Actualizat 30/05/2020 la 20:07 GMT+3

Conform presei spaniole, Real Madrid a decis ca în această vară să nu facă niciun transfer, o hotărâre istorică pentru un club obișnuit să aducă în permanență cele mai importante nume din lumea fotbalului pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid nu îi va aduce în această vară pe Mbappe sau Haaland

Credit imagine: Getty Images

La fel ca multe alte cluburi, Real Madrid a pierdut multe surse de venit din cauza pandemiei de coronavirus, de la vânzări de bilete la tururi de muzeu, însă conducerea clubului caută soluții. Ei vor să vadă dacă pierderile din acest sezon pot fi salvate de tăierile de salarii ale jucătorilor și oficialilor.
Sezonul viitor, Los Blancos se așteaptă să piardă în jur de 150 de milioane de euro din cauza meciurilor cu porțile închise, veniturile din vânzări de bilete și produsele proprii fiind practic inexistente.
Astfel, Real Madrid va fi nevoită să nu facă niciun transfer în această vară, notează MARCA. Jucătorilor care se aflau deja în discuții cu clubul li s-a transmis ori să înceapă negocierile cu alte cluburi sau să mai aștepte un an. Acest lcuru nu se întâmplă doar la Real Madrid, fiecare club din La Liga fiind nevoit să reducă din cheltuilei din cauza pandemiei.

Haalanda și Mbappe mai așteaptă

Erling Haaland, Kylian Mbappe și Eduardo Camavinga au fost cele mai discutate nume în ceea ce privește posibilele transferuri făcute de Real Madrid în această vară, însă nu sunt singurele. Aducerea vreunuia dintre acești jucători va fi o opțiune viabilă doar dacă clubul va putea vinde destul.
Dar acest lucru nu va fi ușor. Puține cluburi sunt dispuse să cumpere jucători în acest moment și va fi cu atât mai dificil de vândut nume grele precum cele prezente la Real Madrid. Dacă punem la socoteală și pe cei de la Castilla, Real Madrid ar putea începe sezonul viitor cu 40 de jucători în lot.
You Say We Play
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo