Împrumutat pentru doi ani și jumătate la formația din Superliga Turcă în urmă cu fix doi ani, Turan s-a despărțit astăzi de formația de pe Bosfor. Informația a fost confirmată de club, care nu a vrut să dea detalii despre despărțire.
"Arda Turan s-a întâlnit marți dimineață cu chairmanul Goksel Gumusdag și i-a cerut să fie lăsat să plece, pentru că are nevoie de o nouă provocare. Gumsudag a răspuns pozitiv cererii și, astfel, contractul lui arda a fost reziliat de comun acord", se arată în comunicatul clubului, potrivit aa.com.tr.
Internaționalul turc a avut un randament foarte bun la Istanbul Basaksehir, unde a marcat 15 goluri în 55 de partide, dar acum se va întoarce în Catalunya.
Liga
"Impotenta Barcelona", doar egal la Cadiz. Decizia lui Laporta în privința lui Koeman
ACUM 11 ORE
Arda va sosi miercuri la Barcelona, dar nu se știe încă dacă va deveni o opțiune pentru Valverde sau oficialii vor încerca să îl transfere în altă parte.
Turan a fost transferat de Barcelona în 2015, care a plătit 38 de milioane de euro pentru aducerea sa de la rivala Atletico Madrid. Pe Camp Nou a câștigat 4 trofee: un titlu (2015-2016), două Cupe ale Spaniei (2015-2016 și 2016-2017) și Supercupa Spaniei (2016).
12 milioane de euro au plătit turcii în ianuarie 2018 pentru împrumutul lui Arda pentru doi ani și jumătate.
Liga
Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor
ACUM O ZI
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
IERI LA 15:07