Tehnicianul Barcelonei a recunoscut că își dorește extrem de mult să câștige trofeul UEFA Champions League alături de formația catalană. Mai mult, Quique Setien vrea ca această performanță să fie inscripționată pe mormântul său:
”Vreau ca pe mormântul meu să fie scris că am câștigat Champions League cu Barcelona. Le-am spus jucătorilor că îmi doresc să îndeplinim împreună acest obiectiv.", a spus Setien.
https://i.eurosport.com/2020/01/20/2757024.jpg
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
ACUM 10 ORE

Quique Setien, despre forma actuală a Barcelonei

Setien a vorbit și despre forma actuală a echipei sale, pe care a preluat-o la începutul anului:
"Există câțiva jucători care nu trec printr-o perioadă foarte bună și se chinuie să iasă din zona de comfort. Îi înțeleg, dar nu mai avem timp de pierdut. Nu este negociabil, este o obligație. Trebuie să ia atitudine și să își intre în formă.
Nu mă interesează posesia mingii dacă nu o fructificăm în fața porții. Vreau ca jocul să fie mai ofensiv, cu acțiuni rapide, fără acea posesie ineficientă. Într-adevăr, posesia te ajută să ții adversarul departe de propria poartă, dar nu este îndeajuns pentru ce ne propunem noi.", a mai spus Quique Setien.
https://i.eurosport.com/2020/01/19/2756350.jpg
Tehnicianul campioanei en-titre din Spania n-a ezitat să vorbească nici despre situația lui Leo Messi, despre care s-a zvonit că n-ar vrea să-și mai prelungească contractul scadent în 2021:
"Sper să-l facem pe Messi fericit și să-l convingem să rămână la Barcelona.", a încheiat Setien.
Barca se află pe locul 2 în La Liga, la 3 puncte în spatele Realului. Următorul meci al catalanilor va fi mâine, împotriva lui Levante.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
Liga
Ce atitudine avea Messi în duelurile din El Clasico! Dezvăluirile unui fost portar de la Real Madrid
11/01/2022 LA 13:27