Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Declarația spumoasă a lui Sergio Ramos, după ce a devenit campion cu Real Madrid pentru a 5-a oară

Cosmin Cioboata

Actualizat 17/07/2020 la 01:09 GMT+3

Real Madrid s-a impus în penultima etapă din La Liga împotriva lui Villarreal, scor 2-1, și a cucerit titlul de campioană.

Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

"Galacticii" lui Zinedine Zidane aveau nevoie de o victorie în această seară ca să-și asigure mult râvnitul trofeu. Iar planul pus la cale de managerul francez a mers perfect, la fel ca în toate meciurile disputate de Real de la reluarea sezonului.
Karim Benzema a deschis scorul în minutul 29, după o pasă expediată de Luka Modric. Golgheterul Realului a intrat în careu și a șutat la colțul lung, fără speranțe pentru goalkeeper-ul Asenjo. Tot Benzema a dublat avantajul formației de pe Santiago Bernabeu în minutul 77, din lovitură de la 11 metri.
Villarreal a redus din diferență în minutul 84, când Iborra a reluat cu capul pe lângă Courtois. S-a încheiat 2-1, rezultat în urma căruia Real Madrid s-a distanțat la 7 puncte de Barcelona, echipă care a pierdut în această seară împotriva celor de la Osasuna, scor 1-2.

Sergio Ramos: "A fost sezonul coronavirusului"

Aflat la cel de-al 5-lea titlu alături de Real Madrid, Sergio Ramos a caracterizat stagiunea 2019/2020 drept "sezonul coronavirusului". De asemenea, căpitanul "Los Blancos" a mărturisit că nu se gândește să plece de pe Santiago Bernabeu:
"După ce a revenit fotbalul, munca depusă a dat roade. A fost un sezon atipic, Barcelona a avut un avans de 2 puncte, dar am reușit să-l recuperăm. A fost un efort uriaș și am mers la fiecare meci să câștigăm. Zidane ne-a încurajat mult și credem în munca lui. Este un om și un antrenor uriaș. Aș numi cel de-al 34-lea sezon câștigat 'sezonul muncii sau sezonul coronavirusului'. Voi rămâne la Real cât timp va dori președintele. Eu îmi doresc să îmi închei cariera aici.", a spus Sergio Ramos, la finalului meciului cu Villarreal.
Grație performanței din acest sezon, Real Madrid a cucerit cel de-al 34-lea trofeu din istorie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo