Ousmane Dembele a fost adus cu speranțe uriașe la Barcelona în 2017, de la Borussia Dortmund, în schimbul unei sume astronomice, care a ajuns la 135 milioane de euro.
Din păcate pentru catalani, atacantul francez a dezamăgit în multe momente, iar oficialii clubului de pe Camp Nou nu iau în calcul prelungirea contractului scadent în vara anului 2022.
Mai mult, Mundo Deportivo anunță că board-ul Barcei se gândește chiar să-l vândă pe campionul mondial din 2018 în această vară, pentru a obține o sumă în urma transferului său.
Liga
Transferul surpriză pregătit de Barcelona! Catalanii vor să îi ”fure” un jucător lui Mourinho
ACUM 17 ORE
https://i.eurosport.com/2021/01/15/2971848.jpg

Dembele, pe radarul lui Manchester United și Juventus! Francezul s-ar putea despărți de Barcelona în vară

Catalanii nu vor să-l piardă gratuit în 2022, motiv pentru care i-ar fi spus francezului să ia o decizie finală până în vară. În cazul în care va decide să se despartă de formația blaugrana, Dembele va putea alege dintre două echipe răsunătoare din Europa. Potrivit jurnaliștilor iberici, internaționalul de 23 de ani este urmărit de Manchester United și Juventus.
Ambele echipe își doresc să se întărească pe faza ofensivă, iar Dembele ar putea reprezenta o soluție excelentă.
Cotat la 50 de milioane de euro de transfermarkt.com, Dembele deține calitățile impresionante și este încă tânăr. La 23 de ani, Dembele se poate lăuda că a cucerit 4 trofee alături de Barcelona: 2 titluri în La Liga, o Cupă și o Supercupă a Spaniei.
Totuși, cel mai important trofeu al lui Dembele rămâne Cupa Mondială din 2018, câștigată alături de naționala Franței.
Liga
Griezmann, tată pentru a treia oară. Coincidență uluitoare: toți copiii s-au născut în aceeași dată
08/04/2021 LA 14:30
Liga
Mutarea lui Eric Garcia la Barcelona nu mai e atât de sigură! Ce îi dă de gândit fundașului spaniol
08/04/2021 LA 13:04