Transferat în vara lui 2017 de la Borussia Dortmund pentru o sumă uriașă, de peste 100 de milioane de euro, Ousmane Dembele este departe de jucătorul care sperau cei de la Barcelona să devină. Francezul a suferit o sumedenie de accidentări care l-au scos din ritm.
Ultima accidentare a fost la coapsă iar Dembele părea că se apropie de momentul revenirii. Însă jucătorul de 22 de ani a primit o nouă lovitură! Barcelona a emis un comunicat prin care a anunțat că Dembele a simțit dureri la piciorul drept ca o consecință a oboselii mușchilor, astfel că va face doar program de recuperare în perioada următoare!
Dembele s-a accidentat la partida cu fosta echipă, Borussia Dortmund, din UEFA Champions League, meci care a avut loc pe 27 noiembrie. A fost cea de-a treia accidentare suferită de Dembele în acest sezon! Astfel, el a strâns doar 5 partide de la Liga în acest sezon, fiind titular în doar 3 dintre acestea!
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
ACUM 9 ORE
Dembele s-a recuperat pentru o perioadă la Doha, în Qatar, iar în ultima perioadă a revenit pe terenul de antrenament al clubului catalan. Însă această nouă problemă amână încă o dată momentul revenirii pe gazon.
Bundesliga
Robert Lewandowski a decis să părăsească Bayern după o eroare uriașă a conducerii bavarezilor
ACUM 17 ORE
Liga
Punct final în La Liga. Villarreal prinde UEFA Conference League după succesul de pe Camp Nou
22/05/2022 LA 21:51