Demetrio Albertini este în prezent directorul sportiv al celor de la Parma. El a avut o carieră impresionantă ca jucător, trecând pe la Milan, Atletico, Lazio, Atalanta, înainte să-și încheie cariera în tricoul Barcelonei. A strâns și 79 de partide pentru Italia alături de care a jucat la Mondial în 1994 și 1998, și la Euro în 1996 și 2000.
Într-un interviu pentru Sky Italia, Albertini a dezvăluit care a fost prima lui impresie când l-a întâlnit pe Leo Messi, pe vremea când acesta era doar un puști venit de la La Masia.

Întâlnirea cu Messi

Premier League
Kevin De Bruyne crede că a fost infectat cu coronavirus! Ce simptome a avut starul lui Man City
18/04/2020 LA 06:10
Albertini a dezvăluit că Messi a fost unul dintre primii jucători cu care s-a întâlnit după ce a ajuns la FC Barcelona.
Eu am ajuns în luna ianuarie, am mers la baza de antrenament și eram singur pentru că toată lumea avea ziua liberă. A venit Messi, președintele Laporta m-a întrebat dacă știu cine e și eu spus că nu. După două exerciții, am înțeles. Era clar că va fi un jucător mare
Albertini a câștigat de 3 ori UEFA Champions League cu Milan, de 5 ori titlul, 4 Supercupe ale Italiei, 3 Supercupe ale Europei și 2 Cupe Intercontinentale. Progresul lui Andrea Pirlo a făcut însă ca Albertini să iasă din prim-plan și italianul a ales să plece la Barcelona.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 6 ORE
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23