Președintele de pe Bernabeu este un mare admirator al lui Mbappe și a încercat să-l aducă încă din 2017. Atunci, tânărul jucător francez a ales să rămână în Franța. Extrem de matur, vârful a înțeles că Real e o echipă unde presiunea ar fi uriașă, lucru care ar fi putut să îl coste. Nu în ultimul rând, Kylian a ales și cu sufletul, mai ales că spaniolii îi ofereau un contract mai bun.
"Mi-a zis așa: Vadim, simt că e prea devreme. Sunt parizian, vreau să fiu o legendă pentru țara mea mai întâi. Real trebuie să aștepte", a explicat Vasilyev pentru TF1.
Dincolo că nu ar fi dorit să întărească o rivală, Monaco ar fi preferat să îl dea pe Mbappe la Real Madrid și din rațiuni financiare, oferta formației lui Zidane fiind superioară financiar. În cele din urmă, oficialii finalistei Champions League 2004 a trebuit să se supună dorinței vârfului francez.
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
17/09/2021 LA 11:57

Mbappe, marele obiectiv pentru Real Madrid în 2020

Kylian Mbappe pare a fi marele pariu al lui Florentino Perez pentru vara anului viitor. Jurnaliștii spanioli au aflat că președintele de pe Bernabeu vrea să facă din atacantul francez de 20 de ani cel mai scump fotbalist din istorie.
După ce timp de un deceniu Real Madrid a avut în Ronaldo vârful de lance al unei formații fantastice, șeful grupării blanco vrea să aducă un alt atacant de mare valoare în jurul căruia să contruiască noua "eră galactică".
Mbappe poate fi o soluție pentru atacul oricărei echipe de top pentru mai mult de un deceniu de acum înainte, iar Perez e perfect conștient de acest lucru și nu vrea să rateze o asemenea oportunitate.
Cotidianul catalan Sport a dezvăluit acum aproximativ o lună că Perez intenționează încă din vara anului viitor să facă o ofertă de 225 de milioane de euro pentru PSG, plus bonusuri care pot ajunge până la 50 de milioane de euro, în funcție de performanțele jucătorului și ale echipei.
Și salariul va fi unul pe măsură: 35 de milioane de euro/sezon pentru starul francez, la care se pot adăuga bonusuri în valoare de până la 5 milioane de euro/stagiune. Această sumă este mai mare decât cea primită de Bale la Real, și doar Messi, Ronaldo și Neymar vor rămâne cu remunerații mai mari în fotbalul mondial.
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
16/09/2021 LA 13:12
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
16/09/2021 LA 06:36