Președintele de pe Bernabeu este un mare admirator al lui Mbappe și a încercat să-l aducă încă din 2017. Atunci, tânărul jucător francez a ales să rămână în Franța. Extrem de matur, vârful a înțeles că Real e o echipă unde presiunea ar fi uriașă, lucru care ar fi putut să îl coste. Nu în ultimul rând, Kylian a ales și cu sufletul, mai ales că spaniolii îi ofereau un contract mai bun.
"Mi-a zis așa: Vadim, simt că e prea devreme. Sunt parizian, vreau să fiu o legendă pentru țara mea mai întâi. Real trebuie să aștepte", a explicat Vasilyev pentru TF1.
Dincolo că nu ar fi dorit să întărească o rivală, Monaco ar fi preferat să îl dea pe Mbappe la Real Madrid și din rațiuni financiare, oferta formației lui Zidane fiind superioară financiar. În cele din urmă, oficialii finalistei Champions League 2004 a trebuit să se supună dorinței vârfului francez.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM 20 ORE

Mbappe, marele obiectiv pentru Real Madrid în 2020

Kylian Mbappe pare a fi marele pariu al lui Florentino Perez pentru vara anului viitor. Jurnaliștii spanioli au aflat că președintele de pe Bernabeu vrea să facă din atacantul francez de 20 de ani cel mai scump fotbalist din istorie.
După ce timp de un deceniu Real Madrid a avut în Ronaldo vârful de lance al unei formații fantastice, șeful grupării blanco vrea să aducă un alt atacant de mare valoare în jurul căruia să contruiască noua "eră galactică".
Mbappe poate fi o soluție pentru atacul oricărei echipe de top pentru mai mult de un deceniu de acum înainte, iar Perez e perfect conștient de acest lucru și nu vrea să rateze o asemenea oportunitate.
Cotidianul catalan Sport a dezvăluit acum aproximativ o lună că Perez intenționează încă din vara anului viitor să facă o ofertă de 225 de milioane de euro pentru PSG, plus bonusuri care pot ajunge până la 50 de milioane de euro, în funcție de performanțele jucătorului și ale echipei.
Și salariul va fi unul pe măsură: 35 de milioane de euro/sezon pentru starul francez, la care se pot adăuga bonusuri în valoare de până la 5 milioane de euro/stagiune. Această sumă este mai mare decât cea primită de Bale la Real, și doar Messi, Ronaldo și Neymar vor rămâne cu remunerații mai mari în fotbalul mondial.
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03
Ligue 1
PSG, neînvinsă în Ligue 1 de 11 etape! Mbappe a ratat șansa de a aduce victoria la Lyon
09/01/2022 LA 21:42