Fotbal
Liga

Dezvăluire tulburătoare despre un jucător al Barcei: "Toată lumea știe că bea peste măsură"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Barcelona

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
16/05/2020 la 06:32

Giorgio Chiellini și-a lansat cartea autobiografică de curând, iar unul dintre pasaje îi este dedicat lui Arturo Vidal, fostul lui coechipier de la Juventus.

În vârstă de 35 de ani, Giorgio Chiellini, a dezvăluit viciul fostului coleg de la Juventus, Arturo Vidal. În cartea intitulată ”Io, Giorgio”, fundașul lui Juventus relatează mai multe episoade în care Arturo Vidal ajungea la ședințele de pregătire după o noapte albă, însă, chiar dacă era vizibil afectat de cele ce obișnuia să facă, reușea să dea dovadă de profesionalism la antrenamente.

La Vidal..oca

Liga

Revoluție în lotul Barcelonei. Catalanii sunt gata să renunțe la 13 jucători

21/04/2020 LA 07:18
Fotbaliștii nu sunt nici diavoli, nici îngeri. Un jucător precum Arturo Vidal, uneori, bea mai mult decât trebuia, toată lumea știa, să spunem doar că alcoolul era punctul său nevralgic. Arturo, de câteva ori pe an, nu ajungea la antrenamente, sau venea puțin mai vesel, ca să zic așa. Îmi aduc aminte de un cantonament din Statele Unite ale Americii, eram la Miami, în ultima zi. A doua zi dimineață, Arturo nu a venit la antrenament, încă dormea, au trebuit să îl dea cu forța jos din pat. Când a început ședința de pregătire, după 10 minute în care încă părea beat și nu vedea prea bine mingea, s-a antrenat perfect, a realizat perfect toate exercițiile, nu putea nimeni să îi mai reproșeze nimic.

Giorgio Chiellini și Arturo Vidal, în prezent mijlocașul Barcelonei, au fost coechipieri timp de patru ani la Juventus, în perioada 2011 - 2015, reușind să câștige în fiecare sezon titlul în Serie A.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Transfers

Prima mutare făcută de șeici, un jucător de la Barcelona care o refuză pe United pentru Newcastle

19/04/2020 LA 09:11
Transfers

Christian Eriksen poate semna de astăzi cu orice altă echipă. Danezul a fost contactat deja de Inter

01/01/2020 LA 19:35
Subiecte asemănătoare
FotbalLigaFC BarcelonaArturo Vidal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Premier League

David Luiz pleacă de la Arsenal după doar un an

ACUM 18 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT Interviu cu Mihai Rotariu

00:23:21

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe