În vârstă de 35 de ani, Giorgio Chiellini, a dezvăluit viciul fostului coleg de la Juventus, Arturo Vidal. În cartea intitulată ”Io, Giorgio”, fundașul lui Juventus relatează mai multe episoade în care Arturo Vidal ajungea la ședințele de pregătire după o noapte albă, însă, chiar dacă era vizibil afectat de cele ce obișnuia să facă, reușea să dea dovadă de profesionalism la antrenamente.

La Vidal..oca

Fotbaliștii nu sunt nici diavoli, nici îngeri. Un jucător precum Arturo Vidal, uneori, bea mai mult decât trebuia, toată lumea știa, să spunem doar că alcoolul era punctul său nevralgic. Arturo, de câteva ori pe an, nu ajungea la antrenamente, sau venea puțin mai vesel, ca să zic așa. Îmi aduc aminte de un cantonament din Statele Unite ale Americii, eram la Miami, în ultima zi. A doua zi dimineață, Arturo nu a venit la antrenament, încă dormea, au trebuit să îl dea cu forța jos din pat. Când a început ședința de pregătire, după 10 minute în care încă părea beat și nu vedea prea bine mingea, s-a antrenat perfect, a realizat perfect toate exercițiile, nu putea nimeni să îi mai reproșeze nimic.
Serie A
Atacat de fani, Vidal a explicat gestul de a săruta emblema lui Juventus de pe tricoul lui Chiellini
18/01/2021 LA 09:36
Giorgio Chiellini și Arturo Vidal, în prezent mijlocașul Barcelonei, au fost coechipieri timp de patru ani la Juventus, în perioada 2011 - 2015, reușind să câștige în fiecare sezon titlul în Serie A.
https://i.eurosport.com/2020/05/15/2819326.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Cuvinte grele adresate de Vidal arbitrului partidei cu Real Madrid! Ce vorbe l-au costat eliminarea
26/11/2020 LA 16:56
Fotbal
Un star i-a spus "adio" Barcelonei! Mesajul emoționant al lui Messi, la despărțire
21/09/2020 LA 06:28