”Cu antrenorul Sampaoli am avut o prietenie extraordinară. Era un prieten, nu un antrenor. Iar cu Juanma Lillo a fost o relație de tată-fiu. M-a făcut să tremur la discursurile lui Sampaoli din vestiar și nici nu înțelegeam spaniolă!”, povestește Nasri.
”Sampaoli mă iubea atât de mult încât mi-a spus: ”Vino la noi, poți să bei, să ieși în club, poți să faci ce vrei, o să te acopăr eu. Îți cer doar să joci bine, dacă vrei să-ți vezi familia într-un weekend, nu trebuie să joci”, a afirmat Nasri.
Nasri a vorbit și despre incidentul din cauza căruia a fost suspendat: ”Ce s-a întâmplat la Los Angeles mi-a stricat sezonul. A fost o injecție cu vitamine, legală, am avut rețetă. Clinica mi-a făcut această injecție dar cu o concentrație mai mare decât mă așteptam. Am fost distrus, credeam că o să fiu suspendat doi ani. Nu mai voiam să joc prea mult timp după această perioadă. Chiar i-am spus lui Sampaoli să mă lase pentru că nu avea niciun rost, dar el a vrut mereu ca eu să joc. Eram pierdut, eram nervos. Nu o arătm dar nu mai voiam să joc fotbal”.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59