Managerul Realului a confirmat că James Rodriguez nu a făcut deplasarea la Bilbao pentru meciul cu Athletic din motive personale, ceea ce exclude posibilitatea unei accidentări sau ca el să fi fost lăsat în afara lotului: ”El este cel care nu a dorit să meargă la meci”, a declarat Zizou la conferința de presă de după meci.
”Nu o să mai spun nimic despre asta”, a adăugat Zidane, cel care s-ar putea să nu se mai bazeze deloc în acest sezon pe James din cauza prestațiilor sale slabe dar și pentru că jucătorul dorește să plece de la Madrid în această vară.

Athletic Bilbao - Real Madrid 0-1

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Real Madrid s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Athletic Bilbao și își continuă drumul către al 34-lea titlu de campioană a Spaniei.
Sergio Ramos a fost din nou decisiv pentru trupa lui Zinedine Zidane. Căpitanul lui Real Madrid a marcat unicul gol al meciului în minutul 73, după un fault comis în careu de Dani Garcia asupra lui Marcelo.
Ramos a transformat impecabil penalty-ul și a ajuns la 10 goluri în sezonul actual din La Liga, devenind primul fundaș central care atinge această bornă de la Fernando Hierro, jucătorul legendar de pe Santiago Bernabeu, în stagiunea 1993/1994. În același timp, Sergio Ramos a marcat cele mai multe goluri (5) din La Liga, de când sezonul 2019/2020 a fost reluat.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59