Portarul german a salvat de foarte multe ori campioana Spaniei, cu intervenții miraculoase și reflexe extraordinare. Mai mult, Ter Stegen are și un joc de picior fabulos, prin care reușește să-și pună coechipierii pe contra-atac printr-o simplă degajare.
Aflat în carantină, la fel ca toți jucătorii din La Liga, Ter Stegen a vorbit despre parcursul său minunat de la Barcelona. În plus, goalkeeper-ul german a dezvăluit un lucru neștiut de multă lume: nu cunoaște numele adversarilor săi.
"Nu urmăresc mult fotbal în timpul liber. Mă uit doar la meciuri importante sau când joacă un prieten. De multe ori, oamenii mă întreabă despre numele unui jucător, iar eu n-am nicio idee. În Spania mi se întâmplă cu numele adversarilor, nu știu cum îi cheamă. Când urmărim un videoclip la club, recunosc fotbaliștii după cum aleargă și cum șutează, ci nu după nume. Este un pic ciudat.", a spus Ter Stegen, pentru El Pais.
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
IERI LA 12:16

Ter Stegen: "Mă simt foarte bine în Spania"

Cât despre aventura sa din Spania, Ter Stegen spune că se simte excelent.
"Am încercat încă din prima zi să mă integrez cât mai repede în cultura catalană. Oamenii de aici ne-au făcut dintotdeauna să ne simțim foarte bine pe mine și pe familia mea. Sunt multe lucruri care îmi plac aici, precum mâncarea, vremea și marea. În momentul de față mă aflu acasă, sunt foarte calm. Acum fotbalul nu reprezintă o prioritate.", a mai adăugat portarul neamț.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
IERI LA 11:08
Liga
"Impotenta Barcelona", doar egal la Cadiz. Decizia lui Laporta în privința lui Koeman
24/09/2021 LA 04:42