Portarul german a salvat de foarte multe ori campioana Spaniei, cu intervenții miraculoase și reflexe extraordinare. Mai mult, Ter Stegen are și un joc de picior fabulos, prin care reușește să-și pună coechipierii pe contra-atac printr-o simplă degajare.
Aflat în carantină, la fel ca toți jucătorii din La Liga, Ter Stegen a vorbit despre parcursul său minunat de la Barcelona. În plus, goalkeeper-ul german a dezvăluit un lucru neștiut de multă lume: nu cunoaște numele adversarilor săi.
"Nu urmăresc mult fotbal în timpul liber. Mă uit doar la meciuri importante sau când joacă un prieten. De multe ori, oamenii mă întreabă despre numele unui jucător, iar eu n-am nicio idee. În Spania mi se întâmplă cu numele adversarilor, nu știu cum îi cheamă. Când urmărim un videoclip la club, recunosc fotbaliștii după cum aleargă și cum șutează, ci nu după nume. Este un pic ciudat.", a spus Ter Stegen, pentru El Pais.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
IERI LA 07:40

Ter Stegen: "Mă simt foarte bine în Spania"

Cât despre aventura sa din Spania, Ter Stegen spune că se simte excelent.
"Am încercat încă din prima zi să mă integrez cât mai repede în cultura catalană. Oamenii de aici ne-au făcut dintotdeauna să ne simțim foarte bine pe mine și pe familia mea. Sunt multe lucruri care îmi plac aici, precum mâncarea, vremea și marea. În momentul de față mă aflu acasă, sunt foarte calm. Acum fotbalul nu reprezintă o prioritate.", a mai adăugat portarul neamț.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00