Diego Costa a recunoscut zilele trecute că nu exclude o plecare de la Atletico Madrid dacă clubul va dori acest lucru. Agentul său, Jorge Mendez, a început să caute o echipă pe măsura atacantului spaniol de origine braziliană, iar dintre toate opțiunile existente, PSG pare să fie ce mai plauzibilă.
Diego Costa mai are contract cu Atletico până în vara anului viitor, dar clubul madrilen ar vrea să îl înlocuiască în această perioadă de transferuri și să scape astfel și de povara salariului său de 10 milioane de €. PSG este printre puținele cluburi dispuse să-i plătească spaniolului un asemenea salariu, mai ales dacă acesta își va rezilia contractul cu gruparea madrilenă și ar semna din postura de jucător liber de contract.
"Am preferat ca clubul să decidă în privința mea. Dacă ei vor să mă vândă nu mă opun, dacă vor să mă împrumute la fel, nu mă supăr nici dacă îmi reziliază contractul imediat", a declarat Diego Costa după meciul contra Granadei, în care a marcat un gol.
Liga
Edinson Cavani și-a găsit, în sfârșit, echipă! Uruguayanul a bătut palma cu o formație de tradiție
23/08/2022 LA 14:08
https://i.eurosport.com/2020/09/16/2887788.jpg

Edison Cavani, înlocuitorul lui Diego Costa la Atletico Madrid

Dacă Diego Costa va pleca de la Atletico, atacul echipei lui Simeone ar putea fi format din cuplul de la naționala Uruguayului, Edison Cavani urmând a i se alătura lui Luis Suarez.
Cavani a fost dorit de madrileni încă din luna ianuarie a anului trecut, iar acum ar putea semna din postura de jucător liber, după ce și-a încheiat înțelegerea cu PSG. Un cuplu de atac Cavani-Suarez ar fi pe placul fanilor, mai ales după debutul fulminant pe Wanda Metropolitano al fostului atacant al Barcelonei, dar cheia acestei afaceri este plecarea lui Diego Costa.
Pe lângă Edison Cavani, Atletico Madrid mai studiază și alte piste pentru înlocuirea lui Diego Costa, pe lista madrilenilor aflându-se Maxi Gomez de la Valencia, Milik de la Napoli, Raul de Tomas de la Espanyol sau Luis Suarez, atacantul lui Watford, care a fost împrumutat sezonul trecut la Zaragoza.
Pe lângă semnarea unui atacant în cazul plecării lui Diego Costa, Atletico l-ar putea transfera și pe Lucas Torreira de la Arsenal, cu condiția ca Hector Herrera să accepte oricare dintre propunerile care i-au fost făcute. Mexicanul are o ofertă concretă de la Zenit de San Petesburg, dar nu este foarte decis în privința plecării de la Atletico. Un alt jucător care a respins mai multe oferte a fost Mario Hermoso, căutat de Real Sociedad și Leicester. De asemenea, clubul madrilen ar vrea să se despartă și de Thomas Lemar, despre care presa iberică a menționat că ar fi interesați cei de la Bayern Munchen.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Barcelona, acord total cu Sevilla pentru Kounde! Cât vor plăti catalanii
17/07/2022 LA 20:05
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39