Clubul spaniol monitorizează situația lui Pochettino, conform informațiilor The Telegraph, în cazul în care vor să facă o schimbare în vară pe banca tehnică și să renunțe la Diego Simeone. Antrenorul lui Atletico a cucerit cu clubul de pe Wanda Metropolitano titlul în La Liga, Europa League de două ori și a ajuns în două finale UEFA Champions League. Totuși acest sezon nu merge conform planului iar echipa se află pe locul șase în campionat.
Directorul sportiv al celor de la Atletico, Andrea Berta, este un mare admirator al lui Pochettino după cei cinci ani petrecuți la Tottenham, care s-au încheiat în noiembrie când a fost înlocuit cu Jose Mourinho.
https://i.eurosport.com/2020/02/05/2769514.jpg
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Pochettino a fost întrebat luna trecută despre următoarea sa destinație la un eveniment organizat de La Liga și a declarat că își analizează opțiunile.
”Am avut mare noroc că mi-am început cariera ca antrenor la Espanyol în Barcelona și apoi să vin în Premier League unde am învățat o limbă diferită și o cultură diferită. Astăzi sunt o persoană mai bună datorită acestor experiențe”, a declarat el.
”Fotbalul s-a născut în Anglia, dar cred că La Liga are un fotbal extraordinar și antrenori foarte buni. Anglia și Spania sunt cele mai puternice campionate din lume”, a adăugat Pochettino.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59